真係唔好試多P,現後悔了

收藏  |  訂閱
6  6.8k

引用:
原帖由 海邊粗俗的水樽 於 2019-8-22 05:32 PM 發表 查看引用來源

最弊係試完之後有小小返唔到轉頭感覺呢
但你又同另一半滿足吾到,咁點算?

引用:
原帖由 海邊粗俗的水樽 於 2019-8-22 05:22 PM 發表 查看引用來源
請勿PM,謝!
之前年少無知,對性充滿好奇
雖然我係女性,但好鍾意睇AV,睇個陣會將自己幻想做果個女優
有日突然色心起就去成人交友識下人,諗住傾下鹹濕野
識左個岩傾既,講下自己既性幻想咁,點知對方聽後問我試唔試下多P,只係得我一個女仔對4、5個男士咁,我又好奇,平時識幻想太多,好想知係唔係真係咁舒服,就膽粗粗試下
點知試過之後成日都諗住個感覺
我有另一半既,做後好內疚,所以就無再搵個網 ...
我都想试下mff, 不過無機會,不如分享下有咩難忘感覺,如果怕羞或者pm我自私傾,haha

引用:
原帖由 海邊粗俗的水樽 於 2019-8-22 07:55 PM 發表 查看引用來源

mff難D喎,除非你好打得
就係好enjoy有一班人serve你,而且可以不停咁滿足,男人攰左,女人仲可以繼續,就可以換人
好似好被需要咁,係心理上+生理上既滿足,好full既感覺 ...
Wa....師姐咁幾多次先滿足,之前有無發覺自己咁大食?高潮得多吾會乾?我另一半一次之后就乾

引用:
原帖由 海邊粗俗的水樽 於 2019-8-22 07:53 PM 發表 查看引用來源

搞到依家性冷感咁,做都唔想做
因为滿足吾到你姐,吾會係性冷感

引用:
原帖由 海邊粗俗的水樽 於 2019-8-23 01:12 PM 發表 查看引用來源

通常會乾既原因係 無引(唔舒服)或者已經飽左
未飽埋一路都可以濕
咁快乾其实吾好玩,吾滿足,之前同一個女仔好夾,高潮同潮吹不停夾擊來回幾次,個種感觉好正,不過已经過去。

引用:
原帖由 海邊粗俗的水樽 於 2019-8-23 01:13 PM 發表 查看引用來源

唉,都係啦,咁樣對另一半好唔公平
Sad
但吾公平你又無辦法解決,咁最终辛苦嘅係大家

引用:
原帖由 樂天兒 於 2019-8-23 03:12 PM 發表 查看引用來源

我而家就係咁,但我忍唔到
同男友做完唔夠個種,我更加想
好多次同男友做完後即揾SP,仲叫佢叫FD黎
不如師姐又分享下,都係想要俾人serve嘅感覺?通常點先飽?

前往最後回覆