大家好,我係新人,請多多指教,請問多吾多人有3p 經驗?

收藏  |  訂閱
19  4.7k

引用:
原帖由 人妻控 於 2019-8-25 07:17 AM 發表 查看引用來源

我個人覺3p已經好夠,太多p就好亂下,下下要搵位插😂
都係,2m2f其實都應該好玩,有無試過?

引用:
原帖由 海邊粗俗的水樽 於 2019-8-26 10:46 AM 發表 查看引用來源

換,唔換會掉出黎
掉出黎?吾明
我一路都諗如果mff要換幾多個套。插插A走去插B之後又插A咁洗吾洗換

引用:
原帖由 核心清涼的水管 於 2019-8-27 08:35 PM 發表 查看引用來源
我也想試試呢:smile_47:
4男1女
口含1個
插1個
手拿2個
或是2穴齊插
這樣就不會空出來了:smile_47:
Wa....好識享受wor, 相像下都覺得個畫面好豐富

有無人试過2m2f,可以分享下?

引用:
原帖由 alice33442002 於 2019-9-11 01:14 AM 發表 查看引用來源

我試過。我和男友同我朋友個pair
正 wor, 感覺如何

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2019-10-1 09:07 AM 發表 查看引用來源

3m3f, 偶然會有4m4f, 但唔交換, 全部係好好好朋友關係
又真係好好好好朋友,會吾會多手摸下其他人?點解吾交換下?

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2019-10-3 09:12 AM 發表 查看引用來源

係志在滿足一下表演慾同埋DD羞恥o既興奮感啫,
又唔係自己身邊果個餵唔飽:smile_o11:
再講多年o既死黨無謂做一d有可能會摧毀友誼o既行為
明白,我仲以為其實大家吾介意係大家面前做,就吾會介意俾人摸下。又或者交換下去搵下新鮮咁

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2019-10-3 09:12 AM 發表 查看引用來源

係志在滿足一下表演慾同埋DD羞恥o既興奮感啫,
又唔係自己身邊果個餵唔飽:smile_o11:
再講多年o既死黨無謂做一d有可能會摧毀友誼o既行為
頭先忘記問,表演D咩?haha

Wa....去左兩星期日本,返黎追左一陣先睇完大家分享,多謝大家。其实輕 虐真係可以令過程刺激D,我都鐘意打下pat pat, 綁手綁腳,不过愈玩得多就愈想試多D新野 侮辱對手

引用:
原帖由 海邊粗俗的水樽 於 2019-10-12 06:21 PM 發表 查看引用來源

唔會丫,加左味道ok丫,不過都唔會係覺得好食🤣🤣
係,佢地會加小小黃介辣Tim, 會好小小

前往最後回覆