如何走出情伤

收藏  |  訂閱
35  3.9k

morning, 小Koey, 我只係游手好閒在家等運到。。。悶到就快發毛嘅無業游民
引用:
原帖由 小Koey 於 2020-6-29 09:17 發表 查看引用來源
觉得姐姐是个很开朗的女强人~喜翻姐姐

籮底橙先俾到驚喜!
引用:
原帖由 ohdear 於 2020-6-29 01:47 發表 查看引用來源
不了,我我係隊尾質素

吾怪得我們深夜仲碌電話,R水吹。悶到發霉
引用:
原帖由 失常少女 於 2020-6-29 14:17 發表 查看引用來源
即係曖昧?? 想有個人關心吓...又得閒乜都傾吓...我主線係SL....但我唔會害人夫~~借人老公玩..師姐妳無業....我都無業....真係發霉

任性加墮落就係甘,身同感受😂😂

不過都已過去,無咩感覺。
引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2020-6-29 14:46 發表 查看引用來源

難聽d 咁講, 忘記前一個最有效o既方法就係愛上下一個... 男女都一樣

至於最傷最痛o既時候如何走出o黎, 當時係搵o左d 令自己更痛o既o野去掩蓋
不過係因為恨, 對自己o既恨, 原本其實可以唔駛分o既,
衰在脾氣太臭 ...

哈哈,我都發霉啦!
引用:
原帖由 ohdear 於 2020-6-29 11:38 發表 查看引用來源
有驚冇喜,霉霉爛爛就真

我最多都係小M, 俾人槽質下,玩下玩具,制服,role play, 打pat pat, 射面,口爆,射波,哈哈。其他太SM都吾得。
引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2020-6-29 14:54 發表 查看引用來源

有諗過, 但唔夠喉呀嘛
我走o左去搵sp, 專玩sm o既sp
個個禮拜俾人打屁股

mo la, 而且34之嘛,又吾係36標準身材。

男人🤔🤔,呢家玩得好小心啦。
引用:
原帖由 失常少女 於 2020-6-29 15:17 發表 查看引用來源
[quote]原帖由 一碌棍插入3個口 於 2020-6-29 09:29 發表

師姐對波都唔惹少.......G cup 有無??妳呢種身型又殺晒啲男人....

界手又真係。。。😔😔😔

我都係日咸夜咸咗3個月😅
引用:
原帖由 花郎 於 2020-6-29 18:38 發表 查看引用來源
無必要咁樣.我唔認同哩種方式.大家都後生過受過情傷.邊個無一兩段覺得刻骨銘心既傷痛,當年要生要死而家睇返只會笑自己個時幼稚.有一次我電話入面同佢傾完後絕望到買左包煙(本人唔食煙)由太子一路行到去尖沙咀,一路行 ...

已經吾信愛情好耐啦。。。
所以我先吾食人夫!
引用:
原帖由 失常少女 於 2020-6-29 21:18 發表 查看引用來源
男人介手...的確好少聽....
我都有介手..但我係貪玩嘅..個字都係一世~   女人無愛情唔駛死...女人可以自強....我睇得呢度多都睇化咗愛情呢樣嘢~~~~

吾食呀~一次半次吾算
引用:
原帖由 ohdear 於 2020-6-30 08:49 發表 查看引用來源
唔食定專食?嘿嘿,師妹你唔係?

前往最後回覆