有冇淫妻癖同好分享下

收藏  |  訂閱
11  92.2k

引用:
原帖由 xxDD999 於 2020-5-8 16:29 發表 查看引用來源
原來冇乜C兄對我老婆有興趣
師兄,有興趣,想點玩?可以pm我

引用:
原帖由 晴天蝸牛 於 2020-5-21 14:45 發表 查看引用來源
如果我開tg group,有無人join?
師兄,我可以join the group

引用:
原帖由 花郎 於 2020-5-26 18:49 發表 查看引用來源
最好度好規矩先加人.唔係盞亂龍
可唔可以大家係度傾好定好規矩先?例如係唔係加入者都一律一定要出自己另一半既相?因為以我所知,唔係每一個都想,又或者另一半跟本唔想,又或者跟本未有另一半,咁比較難搞🤦🏻‍♂️

引用:
原帖由 ACA64 於 2020-5-26 19:35 發表 查看引用來源
我讚成,因為有d根本就冇老婆、冇女友
最緊要係尊重到另一半,你情我願,而唔係不知情情況下放左另一半既相出來,咁就玩得開心安心👍🏻 只係我少少個人意見,覺得唔岩或者唔可行可以唔理😊

引用:
原帖由 veryok 於 2020-5-26 20:44 發表 查看引用來源
相呢樣野,一來可以網上,二來,我淫妻,但未通知妻,在這裡公開談論。因為她可以陪我玩,但要公開談論,妻應該暫時未接受到。我第一次開谷,無經驗,只不個見到其它師兄無開,咁就我開炸. ...
咁其實妻陪你玩就即係俾你放相出來,或者可以講清楚👍🏻

引用:
原帖由 veryok 於 2020-5-28 13:16 發表 查看引用來源
已經開了group, 想入group.pm.入group原則,要時不時發信息,不可只做cd.
師兄,已pm。

引用:
原帖由 veryok 於 2020-6-4 01:21 發表 查看引用來源
我加了你入谷嗎?

大家分享太太或伴侶,有交流,個谷才熱鬧。

師兄,已pm v7給你,煩請加我入群😍🙏🏻

引用:
原帖由 veryok 於 2020-6-15 05:25 發表 查看引用來源

要多交流互動,個谷才熱鬧。
veryok師兄,等待你加我V7,已私訊你😊🙏🏻

引用:
原帖由 veryok 於 2020-6-15 05:25 發表 查看引用來源

要多交流互動,個谷才熱鬧。
師兄,可能你比較忙,miss左我inbox msg,我仲未入到group😅🙏🏻

引用:
原帖由 veryok 於 2020-6-29 02:20 發表 查看引用來源
加了你入group未
師兄,未加我入group😅

前往最後回覆