上一頁下一頁
發新話題

真係唔好試多P,現後悔了

收藏  |  訂閱
58  6.8k

引用:
原帖由 guthrie 於 2019-9-29 11:39 AM 發表 查看引用來源
男性玩多P多數係為咗滿足淫褻嘅幻想。將幻想中嘅畫面(譬如正經女仔手揸兩條肉腸喺度淫笑)變為現實。

而女性大多純係為咗好奇。

好奇心殺死無數天真嘅貓咪,亦奪去幾許無知女生嘅貞潔。 ...
其實男又好女又好,都係好奇行先,之後會唔會繼續都係睇感覺,有人試過一次就算,因為唔係自己想像中個種,都有人沉淪落去

引用:
原帖由 Gab15 於 2019-9-30 09:18 AM 發表 查看引用來源
試過好多次mmf⋯⋯換咗三個唔同嘅女仔,不過做做下好似交功課咁,反而冇咁上癮呀!
因為重複又重複,無咩變化?
咁你可以玩返2個人,試唔同玩法可能仲好

引用:
原帖由 @Sze若 於 2019-10-5 11:19 AM 發表 查看引用來源

同意將不過後來我Keep住運動令自己小諗
運動可以令自己諗小D?

引用:
原帖由 Gab15 於 2019-9-30 05:59 PM 發表 查看引用來源

其實揀女仔唔由我話事,係人地帶女仔Sp嚟玩呀!
個女仔超大食,食極都唔飽,所以感覺上好似急召我嚟救火咁!🤫
我都好大食架🤪🤪
不過主要係享受個過程,飽唔飽其次

引用:
原帖由 40人夫 於 2019-10-5 12:13 PM 發表 查看引用來源

會唔會玩下其他令自己深醉在新玩意上呢?
Role play?

引用:
原帖由 Gab15 於 2019-10-6 12:25 AM 發表 查看引用來源

我都明女仔大食係唔夠飽,雖然玩多p係解決到大食問題,但會好易上癮,兩頭唔到岸呀!
你可以試下同bf溝通下加乜嘢新玩法可能會好D!
佢無咩耐性,摸兩摸,錫兩錫就插
始終插極都唔會耐得幾多,最後又係佢飽我唔飽
好空虛

引用:
原帖由 Gab15 於 2019-10-6 12:30 AM 發表 查看引用來源

咁懶既?
你係咪同佢一齊好多年,所以冇乜新鮮感,對嗎?
你可以試下用唔同玩法引佢對你有性趣呀!
係好多年啦
可能佢對我厭左啦
有時我都會搵下新意
但佢就享受完之後重覆摸摸錫錫插
完~😅

引用:
原帖由 Gab15 於 2019-10-6 12:35 AM 發表 查看引用來源

咁真係委屈咗你自己喎!
不過你都幾好,唔會去揾Sp係唔想對唔住佢!👍🏻
唔搵Sp就唯有自己性幻想下

引用:
原帖由 晚間巨大的留言 於 2019-10-6 04:43 PM 發表 查看引用來源

因為我覺得佢好虛偽,
第二,我覺得佢咁做,係無誠實面對過自己性需要.
第三,再欺騙他人,以為有人迫佢去群體性交.
唔好忘記,無人迫佢,係佢有性需要而尋求多名男士向佢性交.

爽完之後,後悔以家無得咁爽.
你地仲好似好同情佢咁.
有無咁可憐啊?

出得黎玩,玩到多人性交,有哂預謀,係有預謀明顯唔玩唔心熄.
仲講咩後悔?

我尊重佢性自由,佢派帽唔關我事,
但唔好咁虛偽, ...
呢位師兄好躁底
我偏文章令到你咁嬲真係唔好意思
依到係一個大家分享既平台
如果你覺得我太虛偽睇唔落可以唔好睇,你黎回覆係想我俾D咩回應你呢?
再者,想答返你我從無表達過被強迫性交,所以唔好自行亂轉達我既意思
呢到都無人可憐我,大家都只係分享、傾計咁既對話。我都唔需要人既支持,再強調只係分享自己曾經既經歷,而之後都無再做過呢類活動。你都知自己唔係我男朋友,所以唔需要為左個同自己無關係既人咁激親自己
祝你搵個好女朋友,千祈唔好似我咁🤞🏽

引用:
原帖由 Gab15 於 2019-10-6 01:04 AM 發表 查看引用來源

Haha~一係睇多D av,一係自己買多D性玩具diy!
睇AV係我嗜好🤣

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆