上一頁下一頁
發新話題

鼓勵老婆攬仔/刻意把她調成慾女😊

收藏  |  訂閱
763  339.1k

引用:
原帖由 ACA64 於 2021-1-13 15:39 發表 查看引用來源
其實露樣又唔係咁好,掉返轉你老婆放你全裸照上網連樣,你會點?
當然唔得,我又唔靚仔,何b仔又唔係有過人之長🤭

引用:
原帖由 觀塘如花 於 2021-1-13 15:45 發表 查看引用來源
收到!😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊
但有群組老友話,老婆以前經常北上按摩,仲要著到花枝招展,返到香港零舍風騷,女人話無嘢你信唔信?

引用:
原帖由 cc19880910 於 2021-1-13 16:22 發表 查看引用來源

通常啲女人返得大陸揼骨,9×9都有叫鴨
小鮮肉技師摔碟🤭

引用:
原帖由 cc19880910 於 2021-1-13 16:23 發表 查看引用來源
我老婆暗地裏知道,但係唔可以同佢講,一講親佢就會發癲
會發顛🤭

引用:
原帖由 ttfat68000 於 2021-1-13 15:44 發表 查看引用來源
呢件無受權不敢放
另外聽豬肉佬講,佢老婆有剃閪毛,好干淨又好肥美,不過豬肉佬唔肯分享豬閪照😂

引用:
原帖由 cc19880910 於 2021-1-13 16:31 發表 查看引用來源

其實我覺得佢係俾,因為同佢講完之後,雖然佢發癲,但之後佢都仲肯俾我影相,只不過唔可以影樣
唔比影樣好正常,不過我都會偷影樣,總覺得有樣感覺先夠淫🤭😂😂

引用:
原帖由 ttfat68000 於 2021-1-13 16:33 發表 查看引用來源
唔比影樣好正常,不過我都會偷影樣,總覺得有樣感覺先夠淫🤭😂😂
有樣分享先過引,不過就只限打開手機分享,不會send相出去,我群組都唔會send比佢地睇有樣,睇樣會出來吹水隊啤開手機分享,佢地話见到埋丫嫂個樣最過引好有幻想😂😂😂

引用:
原帖由 cc19880910 於 2021-1-13 16:35 發表 查看引用來源

我都想實行呢個計劃
實行左你屌老婆都會特別有勁👍

引用:
原帖由 ttfat68000 於 2021-1-13 16:37 發表 查看引用來源
有樣分享先過引,不過就只限打開手機分享,不會send相出去,我群組都唔會send比佢地睇有樣,睇樣會出來吹水隊啤開手機分享,佢地話见到埋丫嫂個樣最過引好有幻想😂😂😂 ...
屌老婆會特別起勁,腦海內老婆已經比自己老友睇哂,好似個個都曾經視奸左老婆😂😂😂

引用:
原帖由 ttfat68000 於 2021-1-13 16:40 發表 查看引用來源
屌老婆會特別起勁,腦海內老婆已經比自己老友睇哂,好似個個都曾經視奸左老婆😂😂😂
豬肉佬不是會員,所以佢只能睇到我帖但無得回應,佢都話比人視奸老婆好刺激😂

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆