某某艾拉傑DQ了2023-11-18(264#) DQ細積分會員事件管理已處理, 雨過天晴(暫時)

收藏  |  訂閱
9  12.0k

多謝各位救命之恩 !!!

引用:
原帖由 地捫香蕉 於 2023-10-18 13:27 發表 查看引用來源

其實你都應該自我檢討下
... 其實對於我來講 , 上來吹水就係想放鬆一下 ^.^"

如果就住就住 , 唔係可以隨心所慾咁亂吹一通 , 我反而會覺得無左意思
^.^"

引用:
原帖由 月影偷情 於 2023-10-18 13:33 發表 查看引用來源
👏🏻師兄,多D上尼吹下🤭
一定一定 ... 我差 D以為自己比人BAN左 , 己經十日八日住上來 ^.^"

引用:
原帖由 star_platina 於 2023-10-18 14:09 發表 查看引用來源

歡迎歸隊😬
S兄 , 真係好多謝你 !!! ^.^

引用:
原帖由 hqkwtang 於 2023-10-18 14:16 發表 查看引用來源
好快的繼續出文章啦,
又真係喎 ... 小弟原定就係聽晚會出文 , 原本以為呢度比人BAN
只可以係一個地方貼 ^.^"
(唔講邊度拉 , 怕比人話幫人地賣廣告)

雖然 , 之前係另一個討論區都貼過 , 但果個區死剩幾丁友 ,
而且佢地直情算係參與左創作討論 ...
所以正常既話 , 基本上都應該算百份百原創首貼 , 有興趣既朋友
就記住明晚去文區睇文拉 !!! ^.^

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2023-10-18 15:39 發表 查看引用來源
以上兩位都有正分數, 即係可以照舊嚟留言開 po, 分數要自己累積番.
俾小弟短訊過嘅師兄/姐們打擾到你哋講聲唔好意思, 而家已經冇事. ...
我岩岩查果陣仲有20分 ... ^.^"

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2023-10-18 16:14 發表 查看引用來源

要一分一分慢慢儲藏番, 寫多兩篇, 唔係啲師兄會催你交貨.
係既 ... 我聽日就會出 ^.^

而且 ... 重口味得來 , 又幾純情既呢 !!! ^.^

引用:
原帖由 地捫香蕉 於 2023-10-19 10:16 發表 查看引用來源

這就是佢的人生目標。。。。
講真 , 其實我自問都己經好無聊 , 但都係唸唔明 ... 點解 ... ^.^"

好拉 ... 我又入黎無恥一下拉 !!! ^.^
小弟又有新作 , 係文區果篇貼左拉 , 大家得閒去睇下拉 ^.^

引用:
原帖由 star_platina 於 2023-10-20 12:14 發表 查看引用來源

去睇下先😬
咁 ... 有無咩評語???

前往最後回覆