破除迷思...歡迎大家分享性病知識 updated on 30-01-2019 p.1_#1

收藏  |  訂閱
7  449.4k

我27/9係骨場 有套口交同性交 但係無check到個套有無穿 佢提供的個套
係第6日仲有11日 我做左NEO個 US HIV RNA test. 兩個都係negative.

我宜家好驚 因為有喉嚨痛 小小腹瀉

我可以點... 

引用:
原帖由 wongming1989 於 2019-10-11 08:16 PM 發表 查看引用來源

千其吾好憑症狀判斷。黎緊星期一去做個p24 combo test, 廿八日再做多次驗埋梅梅。然後三個月後做次full testing。
我想問我果2個rna有幾準 係唔係可以排除好大好大部分?

Got 兄
我呢排訓唔到食唔到 好驚
其實我做左rna test 可以排除幾多成?

我6日 11日 做左 us rna test. 17日做左 combo test. All negative. 醫生都叫我唔駛再做了.... 不過我仲係好驚
好似每日都有新病徵咁.. 

引用:
原帖由 fbece9dc1a4a96 於 2019-10-20 10:10 PM 發表 查看引用來源
我6日 11日 做左 us rna test. 17日做左 combo test. All negative. 醫生都叫我唔駛再做了.... 不過我仲係好驚
好似每日都有新病徵咁.. 
我係咪唔駛再驚😖

引用:
原帖由 wongming1989 於 2019-10-25 10:43 AM 發表 查看引用來源

巴打,放心去相信份報,報告既結果同醫生既判斷。我上次去嫖完都若都痴線,但我近排又去咗揼邪骨都好後悔,even係用手出火但都好驚。我琴日第十四日去驗,今日係negative, 所以我都話比自己聽要相信份報告同埋吾好再去叫雞同揼邪骨。雖然好耐,但盡力戒啦。 ...
醫生叫我唔好諗啦 
我27日(26.5 to be exact) 又走左去驗
醫生叫我你驗埋好cap screen個result
驚就拎出黎睇

引用:
原帖由 wongming1989 於 2019-10-29 11:39 PM 發表 查看引用來源

驚都好正常,問心我自己都係好淆底。
咁你係我 你會點做😭😭😭
醫生都話你驗左咁多次就好放心啦
我係睇neo個方醫生的

引用:
原帖由 wongming1989 於 2019-10-30 10:06 AM 發表 查看引用來源

其實你都已經第廿七日去做test,可以排除得架啦wo,跟住你遲下再做個全檢lo
聽到你話可以排除得 個心舒服左好多
醫生話差1-2日 result都會一樣

全檢幾多日做最好
等report個心係驚到傻

附件

前往最後回覆