我與補習學生的故事(一年後的更新, Part 36 updated #1765)

收藏  |  訂閱
29  1.6m

引用:
原帖由 kenny_love 於 2022-6-12 16:45 發表 查看引用來源
Part 8
畢左業之後,大學同學都係自己既工作搏殺緊,以前日日見,一齊係hall劈酒既兄弟好似突然係你生活中消失咁…我生活圈子好似突然縮細左咁,反而係識左十年八年既中學同學仲會聯絡,仲會一齊食飯。Miki佢地3個既出現,好似令 ...
師兄,寫得好好👍👍就算當小說睇都好吸引!

引用:
原帖由 kenny_love 於 2022-6-14 20:39 發表 查看引用來源
Part 10
完左新年假又開始補習既時光了,亦都話差唔多到Miki 3月既生日了,補習嗰到都賺左唔少錢,於是我都準備買份生日禮物俾佢,要知道要揀份唔失禮但又唔可以好貴既禮物係一件好頭痛既事,小弟從來都好驚買禮物。
醒起之前M ...
發展落去,我估都係同女主角Miki 攪嘢先㗎嘞😄😄

引用:
原帖由 kenny_love 於 2022-6-15 16:55 發表 查看引用來源
Part 11
四月中復活節假期就係Miki佢地係社區會堂既表演,成個show由下晝1點半去到3點,Miki佢地係其中一隊表演,朝早8點幾已經開始最後彩排。
4月都係Ally同Wendy生日,所以話一齊完左之後順便慶祝埋。
原本我打算中午出去 ...
嗱嗱嗱,Miki 大熱
Ally次熱
Wendy 次冷
Elaine 大冷
各位 Ching ,買定離手🤣🤣

引用:
原帖由 kenny_love 於 2022-6-15 21:39 發表 查看引用來源
我又買,最後Kenny原來係青頭仔,一個都唔敢食
講笑
Miki暫時係女主角排一好正常
我反而想知大家點解咁排Ally同Wendy
我排Ally喺次熱只因為先前幾格有師兄估係焯佢先咋!我心目中,Wendy大波排第二,Ally排第三,大冷門當然係Elaine

引用:
原帖由 kenny_love 於 2022-6-16 17:27 發表 查看引用來源
Part 12
復活節之後,公司最忙嗰浸都過左了,終於可以回復正常人既生活,可能真係壓力太大,加上又訓得唔好,成日都覺得個膊頭勁緊。
Miki: 好啦,應承過你補完習幫你按下個膊頭,你坐係到唔準郁!
點知Miki一㩒落去,我勁痛。
Miki:  ...
Miki頂頭大熱,
點解吾叫埋易拎呢?

引用:
原帖由 kenny_love 於 2022-6-17 22:33 發表 查看引用來源
Part 13
暑假好快就完左了,中間都有一兩次上左Miki到玩,Ally同Wendy每次都會係Miki屋企到過埋夜。
完左暑假又係補習既開始,十月既其中一晚,我記得係星期五黎,我10點幾收到Miki電話。
Miki勁慌張咁問我: Kenny,Ally有冇搵過 ...
Update
大熱仲係Miki,叮噹馬頭已經係Ally!
大熱Q係Miki 搭 Ally!
🤣🤣

引用:
原帖由 rocket.aaron 於 2022-6-18 13:41 發表 查看引用來源

師兄同我而家諗法一樣,撇開今次醉酒事件
我覺得Miki對樓主仍佔一定優勢🤣

但我覺得Ally似乎比較成熟一點憑直覺妹妹揀戴黑色喱士bra🤔
唔知道師兄有冇同感咁? ...
如樓主所講,ABCD都係Form 4嘅話,我吾好意思,我覺得未必著黑巴,粉紅都好呀

引用:
原帖由 rocket.aaron 於 2022-6-18 20:27 發表 查看引用來源

黑色喱士bra係Ally除衫胸壓師兄寫架😂
呢個年紀粉紅色的確大路既
師兄好嘢👍👍我眼朦睇漏了!Form 4咁嘅年紀,著得黑色,梗係有得個性,獨立有主見👍👍

引用:
原帖由 kenny_love 於 2022-6-19 13:01 發表 查看引用來源
Part 14
由我地到左Miki屋企開始,Miki同Wendy大部分都處於Hang機狀態,一直在做觀眾。
直到Ally斷片訓左,佢地先開始可以做到野,幫Ally梳洗下,幫佢換件衫,而我原本都飲左啲酒,好耐又未試過3點幾都未訓,我已經攰到唔想郁。
Miki ...
嗱係唔係呢師兄,冇食都俾人話係鹹濕佬,有冇覺得自己on九九,早知食咗佢啦!🤣🤣

引用:
原帖由 kenny_love 於 2022-6-19 13:01 發表 查看引用來源
Part 14
由我地到左Miki屋企開始,Miki同Wendy大部分都處於Hang機狀態,一直在做觀眾。
直到Ally斷片訓左,佢地先開始可以做到野,幫Ally梳洗下,幫佢換件衫,而我原本都飲左啲酒,好耐又未試過3點幾都未訓,我已經攰到唔想郁。
Miki ...
👍👍!🤣🤣

前往最後回覆