上一頁下一頁
發新話題

分享人妻 p589 新update。。。

收藏  |  訂閱
91  4.5m

樓主,呢張仲正,再來原圖PM,可以嗎?

引用:
原帖由 lostergundam 於 2019-6-4 01:56 發表 查看引用來源
107頁嘅相都有原圖?飛釘嗎?定拉起左件衫呢?
梗有啲未Post嘅相的,樓主,我想要未Post嗰啲堅料原圖呀!🙏🙏

引用:
原帖由 ~fsh~ 於 2019-6-4 12:15 發表 查看引用來源
師兄可以交換嗎?
我都想睇原圖, 我比返我D SP 圖你睇
順便PM埋俾我啦!

樓主,呢個真係想要張原圖呀!🙏🙏

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2019-7-8 16:51 發表 查看引用來源
咁耐冇上嚟 各位brother們有冇掛住我同我老婆先。近排細佬因為轉換緊新工作環境嘅關係所以比較忙,但係咁耐冇新帖,都知對大家唔住架啦,但係唔怕,今鑊細佬我有新突破。

熟識我同老婆性格嘅師兄弟都應該知道,我老婆雖然好肯露同好配合我同我玩。但係其實佢對某一個部位特別耿耿於懷,而呢個部位就係老婆個西。唔知大家覺唔覺,睇咗我帖咁耐,除咗佢嗰一千零一次飲大咗之後喺間coffee shop入邊擘腳露西 ...
好粉,令到呢,樓主,我想要原圖,j返幾個禮拜,原圖please!

引用:
原帖由 taifai88 於 2019-7-8 18:15 發表 查看引用來源

好粉,令到呢,樓主,我想要原圖,j返幾個禮拜,原圖please!
樓主🙏🙏正到無倫!吾J返幾個禮拜都吾得!

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2019-7-30 17:10 發表 查看引用來源
好耐冇上過嚟,老實講 宜家咁嘅時勢真係冇心情。唔好講話出帖,就連上嚟香討嘅心情我都冇。不過政治野呢到唔講啦,其實我冇上嚟唔代表我同老婆冇自己兩公婆玩嘅。今日突然間想出返帖。。。

大家記唔記得,早排遊行 因為知道返屋企會好麻煩 所以我同老婆咪去咗佢姊妹同佢老公屋企過夜嘅,我老婆仲因為著住條短褲太短喺sofa到走0西光俾佢姊妹老公𥄫嘅。早幾日我哋同佢哋再一齊出咗去,因為冇車返屋企所以我同老婆照舊 ...
師兄好耐冇見,見吾夠一日就多咗五頁紙!精彩就多人👀啦!
吾理黑C白C,我哋就係粉絲!
btw pm 原圖,可以嗎?🙏🙏

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2019-8-8 16:43 發表 查看引用來源
老婆live update:

新鮮滾熱辣1個鐘頭之前同我嘅對話

我: 老婆?

老婆: sorry 啱啱喺廚房同嫲嫲傾緊計

我: 嫲嫲做乜入廚房唔休息下?

老婆: 叫咗佢佢係到話要整茶果俾我食 

我: 咁你喺房?

老婆: 喺飯抬咋等食

我: 你三叔呢?

老婆: 我對面睇緊電話同我一樣等緊食野

我: 佢呢排有咩動靜?

老婆: 咪咁囉前世 ...
又見師兄update,今次實在太正,J緊了,不過吾夠喉,可以pm原圖?🙏🙏先謝過!

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2019-8-16 15:03 發表 查看引用來源
講埋下集先

老婆本來啱啱個星期日就會返嚟屋企 可惜佢嫲嫲唔舒服 晚晚唔停咁咳 老婆都仲係唔放心所以決定繼續留喺嫲嫲到先。。

我唯有繼續用whatsapp嚟同老婆傳情。。
尋晚收工返到屋企whatsapp老婆。。

我: 我返到屋企啦

老婆: okay!

我: 做緊乜呀

老婆: 睇緊電視

我: 啊嫲呢?

老婆: 頭先同佢按摩完 佢食咗啲藥瞓咗啦

...
有冇正面,打開,中間濕濕地嘅相?
諗都覺得正!

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2019-8-28 15:41 發表 查看引用來源
經過2星期嘅孤獨 受盡相思之苦 終於等到老婆回歸之日。我今日專登請咗日假陪老婆二人世界 老婆今朝返到嚟屋企之後第一件事就梗係同佢覆雨翻雲 大戰30回合 彌補翻過去2個多星期嘅相思之苦。

事後老婆沖涼換衫準備一齊出街拍拖 咁耐冇見 當然要叫老婆企定定俾我幫佢影返張靚相啦。

成日都post老婆啲激情露出相,偶然都要整返張啲elegant嘅嚟平衡返嘅。當show吓老婆身材都好呀。況且我嘅女神 ...
樓主,梗有啲冇咁多👙嘅,PM嗰啲嚟J下吖,好耐無J亞嫂喇,好難攪噢!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆