上一頁下一頁
發新話題

分享人妻 p589 新update。。。

收藏  |  訂閱
91  4.5m

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2021-6-11 10:18 發表 查看引用來源
大家對老婆個表妹反應都唔錯,咁我襯今日唔洗返公司出埋過去呢幾日偷影到表妹嘅相先。

都係喺表姐屋企傾表妹結婚嘅嘢,通常都係收工直接上去食埋飯咁,所以幾次見表妹佢都係做完嘢一身OL look。

以下呢啲相全部都係我用 ...
表妹就青春無敵,阿嫂就成熟嫵媚!不過我都話覺得阿嫂個body靚啲!

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2021-6-17 07:46 發表 查看引用來源
疫情之下真係悶到入都顛,上星期終於忍唔住同老婆book咗間酒店staycation。

同老婆住得酒店就預咗會同佢瘋狂扑嘢㗎啦,但係估唔到嘅係,老婆因為自信心問題已經好耐都冇俾我影過佢相。但係入到酒店後,老婆果然放啲,竟然肯俾 ...
正呀,卜咗幾多鑊呀?

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2021-6-18 15:05 發表 查看引用來源
再出多幾張staycation第一日嘅相先。

第一日去到酒店試圖說服老婆俾我影相,之後老婆仲係處於半推半就,又想又唔想之間俾我影到嘅相 😝

https://i.postimg.cc/2bXDz4t8/53219-BBE-E39-A-4-AFA-961-D-773-D1-D46-CB03. ...
我成日話亞嫂個波地正㗎喇!兩個Lin Lin 正到呢,咩表姐表妹都行埋一便啦!

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2021-6-18 22:46 發表 查看引用來源

最尾嗰張其實我想近啲睇下影唔影到佢個西,可惜唔係好影到
再接再厲,樓主你實得嘅,最好影到打開嗰隻

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2021-6-22 16:42 發表 查看引用來源

你哋睇我啲post睇咗咁多年,老婆露lin露毛又露西大家都睇到慣晒,見到呢幾張低胸露bra走光相對你哋嚟講梗係粹料啦。但係呢排我又成日喺到諗,大家睇開我個post,今次呢幾張相post上嚟係算係普通嘢,但係如果你幻想你係一個麻 ...
我明你講乜,即係成日食鮑參翅肚,食得多都好想食下咸魚青菜,別有一番風味,不過作為我哋呢啲蟻民,梗係想食鮑參翅肚啦!海膽龍蝦一齊來。咁你又明唔明白呢?

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2021-7-2 16:27 發表 查看引用來源

3表姊妹師兄最鍾意睇邊個先
我一早投左阿嫂一票

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2021-7-8 15:14 發表 查看引用來源
啱啱個星期六喺屋企hea咗全日,老婆上身著住件黑色tee下身短褲,普通屋企衣著look冇乜特別。

老婆成個下晝都攤喺sofa到睇電視,咁我就喺房打機,打咗幾粒鐘之後出廳見老婆仲係打橫咁攤咗喺sofa,佢三叔就坐咗喺老婆對腳隔離。 ...
搵兩隻手指擘開個西,露埋條罅俾阿叔睇,如果個西有水,喺個西同T back中間拉絲,幅相就夠晒震撼!

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2021-7-31 13:40 發表 查看引用來源
前排忙到甩碌,忙完之後又覺得呢個場冷清清咁,久而久之就冇乜衝動上嚟出post。不過今日無聊上到嚟見到原本好多師兄pm我問我同老婆嘅近況。咁就襯宜家得閒出少少嘢啦。

上個weekend同我啊哥同佢老婆staycation,朝早同啊 ...
又有新野,支持先

點都係阿嫂對波靚啲!

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2021-8-13 08:03 發表 查看引用來源

何解師兄仲要睇原圖?啲相凈係遮咗我細佬咋喎,又冇遮我老婆,唔通師兄對我碌嘢有興趣?😂
小第怕醜,碌鳩無謂見光啦 😝
多謝樓主分享,不過,我都係最想睇亞嫂副波地!👍

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆