上一頁下一頁
發新話題

一仔企企討論區

收藏  |  訂閱
57  884.5k

引用:
原帖由 darrenlau 於 2022-3-11 18:18 發表 查看引用來源
上海街 一帶--- 全部飛機場 $350起

她們較為懂得包裝, 行過會望兩眼, 目測輕熟40內
其實穿裝吊就正....但脫哂, 真係對抗唔到地心吸力, 明明穿黑C好地地又脫
有佢摸無你摸....正確黎講係比打飛機出(半唔情願), 15 ...
後生仔廟街唔啱,事前冇涼沖,洗下能,事後快沖淋下,大洗梗唔得,咸記,插秧,廟記,鸡,客,多番,中左免疫

引用:
原帖由 ccwu56x2 於 2022-4-8 11:06 發表 查看引用來源

同怪獸企埋一齊梗係高一班啦 ,第一次見到佢有衝動想食,但收三魚兼微波不了!係睇落好似無乜撈味咁
龍蝦的炮房点收得三魚,龍蝦位係打炮,收百五係極限,二房一厕或成排幾間,入房劣硬就屌,疫情冇吹或濑下蓮,係快速放啖火,開百五還百二,一百都得,俾得三百不如俾多百零指壓,龍蝦係老嘢玩,三百边個叫,做三百去日本城或警告嫖客大厦的劏房附浴室,來個鴛鴦浴,水中蕭,再上床玩下十八摸,龍蝦咪俾你一除褲一劣就笠膠就床边企係到屌,有的根本上唔到床屌,点做三百,中出例外

引用:
原帖由 三刀金主 於 2022-4-20 21:00 發表 查看引用來源

300唔會食,皮膚又黑,都叫深山中女妖。佢叫300係咪傻。
一陣去咸記, 睇下俾150肯唔肯俾我了下隻閪

回覆 923# ccwu56x2 的帖子

今朝有架警車,鸡飛嫖走

引用:
原帖由 三刀金主 於 2022-4-21 13:48 發表 查看引用來源

著長褲,睇唔到對腳靚唔靚。
靚就唔使去咸記龍蝦,龍蝦位做炮婆

引用:
原帖由 ccwu56x2 於 2022-4-21 12:31 發表 查看引用來源

150-200 我就一定屌
今日下午1700 ,我埋去問價200,直接近睇相頭一般 ,肚大心口细,俾我揀我上龍蝦打躉鸡,閪口纹玫瑰阿英,120元,150更正的大波又堅大白鯊,相信正個佢,
早上己了件閪,150大把,前得如对面生果檔睇落正個佢,
而升官發財有两件著裙化濃粧老妖,不過行埋去好能老
其後咨詢東南楼妓砰家,你话150二百 即上個件
妓评,炮婆招待,二.百不值,150勉强,120就屌

引用:
原帖由 szechanman01 於 2022-10-24 16:14 發表 查看引用來源
今日去食咗。師兄真冇介紹錯,掂👍🏻
開4魚超值。
當然同疫前比較係差好多,嗰時4魚食正泰妹仲多選擇。
自疫症期間都冇乜食過好嘢。
之前都有去隔離落窗樓食晚飯過啲靚輕中,但服務上始終麻麻。
最主要呢條女冇撈味。
過程 ...
指插.老作

引用:
原帖由 szechanman01 於 2022-10-25 06:42 發表 查看引用來源
唔係老作。條泰妹係近期少有乖乖女,好配合。
應該剛下海不久,可以欺負佢。唔似近期疫情期間啲女咁西口西面,連lin頭掂下都話唔得,更何況啜lin 。
前幾日去落窗食條輕中400加100環吹,都係奶埋袋咋。到男上時邊小邊奶lin 就 ...
我玩左幾十年,H K乜黑廳跳手指舞都係摸,以前聞名近水台都係摸,西班牙未去過,做鸡最怕俾手指挖,指甲挖損帶菌發炎,真正指插只係桑拿玩過,同客剪埋指甲,帶埋指套俾挖幾下,
你玩隻鸡咁樣中指指插,你發緊夢!

引用:
原帖由 YuanYuan 於 2022-10-25 08:02 發表 查看引用來源
唔通等睇你條咸伶七番炒廿年前D大陸野咩 ~ 你條野又報銷咗用唔番,咸記又冇新囡,你想作到作唔倒啦!
生老病死,尚有年幾望七,做左癈柴年幾,玩唔到,唔学做:作家,纸上嫖客,柴廢心不廢,炒番的舊嘢,你係跛閪,得如執成世都唔知,我無寫咸记,咁你咪知唔到,老作猫

我玩唔到,都有流連下咸記,見打躉依舊,新面孔不少,如一星期開三飧,相信可以飧飧不同

引用:
原帖由 szechanman01 於 2022-10-27 15:30 發表 查看引用來源
堅的。因為條女新做唔識say no,咪得寸進尺咁玩。
如果啲囡囡有經驗,當然唔俾玩。
你睇日本四仔中毒.我睇國產 有21萬條年片(當然未睇晒)偷拍,自拍,中,点玩都有,就冇好似你用手指抽插

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆