西九理性屌乜西,就算斗零都話贵

收藏  |  訂閱
14  3.9k

西九理性屌乜西,就算斗零都話贵

西九理性的羊羊之斗零都話貴,乜閪,
貴…。就係臭罌出臭草,

生的烏鼠,作大跛猫閪,屌你屎忽個的甴曱老母,
中出
noway
西九理性的羊羊之斗零都話貴,
屌七個的人渣跛閪濕鳩仔老母

貴…斗零,貴。

引用:
原帖由 無敵電車男 於 2020-11-16 20:53 發表 查看引用來源

7仔,你今日去咸記幫襯o左你老母,即係呢條女未??
成日沉溺異族老母,跛嘅
無法
我就淺水睇完三点美女
充值鳩能量
又去咸記中出唔会生你班仆街
五十大妈

引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2020-11-16 22:42 發表 查看引用來源
成日沉溺異族老母,跛嘅
無法
我就淺水睇完三点美女40039771
充值鳩能量
又去咸記中出唔会生你班仆街
五十大妈
大妈收左經

引用:
原帖由 dlsfdlsfdlsf 於 2020-11-17 19:19 發表 查看引用來源

你七頭吊得祖國女幼童多,將梅毒菜花毒害中國下一代,係米美帝派你來中國毒害中國下一代??????!!!!!天有眼,終有一日雷公會僻断你七頭毒撚,替天行道,十四億中國人拍掌欢呼!!!你係真正中國人民公敵,死甲由!!! ...
我真係在祖國嫖妓,不少女性俾我中出,但都望二八年华之上,而BB臉都問過二八之上

引用:
原帖由 dlsfdlsfdlsf 於 2020-11-17 19:19 發表 查看引用來源

你七頭吊得祖國女幼童多,將梅毒菜花毒害中國下一代,係米美帝派你來中國毒害中國下一代??????!!!!!天有眼,終有一日雷公會僻断你七頭毒撚,替天行道,十四億中國人拍掌欢呼!!!你係真正中國人民公敵,死甲由!!! ...
而梅毒暫好彩未染上,唔同的畜生老母染上,生左的跛閪畜生

引用:
原帖由 無敵電車男 於 2020-11-18 18:29 發表 查看引用來源

7仔,唔好咁撚多廢話住,你呢d椰菜醫好未??
菜花四十多年前中過,只初起,搽葯,不用电,好似烏鼠你條莱花能,要切七

引用:

我真係中出唔少祖國娼妓,由八九年尾起北上助祖國娼盛屈指一算己卅年過萬日,一定屌過超千隻gap,
中出一半以上

引用:
原帖由 無敵電車男 於 2020-11-21 13:00 發表 查看引用來源
所以你咪玩到而家不舉性無能,要係度偷圖老作濕鳩自high囉,仆街食屎狗,屌 你老母!!!
由18歲出來玩,19歲叫鸡破處,两個月後係色情大厦叫鸡 ,用80元叫當時高鐘鸡中出,當時人工12%,即今日二千五左右,今年66,玩左四十八年,屌左閪47年,揸過數千個波,插過數以千計不同嘅閪,中出射米青相信有千隻gap,目前一般只舉而不堅,屌你ㄨ母爛化閪真軍中出無問題,不過唔会屌佢,生多個好似你件烏鼠生野菜花鳩

引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2020-11-21 17:09 發表 查看引用來源
由18歲出來玩,19歲叫鸡破處,两個月後係色情大厦叫鸡40040300,用80元叫當時高鐘鸡中出,當時人工12%,即今日二千五左右,今年66,玩左四十八年,屌左閪47年,揸過數千個波,插過數以千計不同嘅閪,中出射米青相信有千隻gap,目 ...
我尚有屌過六個女人屎忽窿

引用:
原帖由 樹蔭有一隻蟬 於 2020-11-22 02:16 發表 查看引用來源
為什麼要計住屌過幾多個女人的屎忽窿呀 ?

不要再回顧了, 快出新報告吧~!
閪屌過真計唔到,女人屎忽窿屌過六個就記到.破處就一個
新報告講來講去都係屌企企

前往最後回覆