星期三按摩園指壓馬藍全部停業多謝林鄭

收藏  |  訂閱
3  4.4k

引用:
原帖由 bismen270818 於 2020-12-8 10:25 發表 查看引用來源
又多人失業,一仔排長龍
你鳩嗡個的金x港老齡中出囡.快的咸記企.我唔使佢服務.佢帶口罩上床任我玩.250等俾佢.250一定多過佢早場330分红

引用:
原帖由 reddoor 於 2020-12-9 17:31 發表 查看引用來源

你个井底蛙学人講夜場,G蟲板咩撚野唔講得,今時今日馬缆,指壓仲有人去,已经24味時代,你仲講4,5.味,食屎啦。
老作红门跛猫閪分身無恥电車閪狗,八变,一唱一和,俾我屌完帶支黑牌(係夜场低能過7仔買獅威)隐身而家護隻狗又十八变一唱一和,屌你老作跛猫閪分身,十二点後水喉水當芧台,去大家樂攞杯茶當麦哥倫18(老作升级)屌你老作红门

引用:
原帖由 無敵電車男 於 2020-12-9 22:27 發表 查看引用來源

跛閪七,我地屌柒條跛閪b關你撚事,你想做架兩? 匿番入殘廁打飛機啦你。
身為正義朋友之友,分身一唱一和,唔屌点得,屌七跛猫分身

引用:
原帖由 無敵電車男 於 2020-12-9 23:05 發表 查看引用來源

你on9, 屌柒跛閪洗撚開分身,光明正大咁屌,好似你咁跛閪,鬼鬼鼠鼠入殘廁執二手m巾 o黎濕鳩。
刑事破壞殘厕揾M巾,你的跛閪就快受靶做打壞,快的我整理講好寫下点屌閪一,你條跛閪睇住濕鸠,遲的受靶做打壞,受完靶打能壞睇到我講屌閪,濕唔到,正,受靶打能壞
原帖由 西九理性的羊羊 於 2020-12-8 07:39 發表 查看引用來源
7/12去咸记.警車打躉.40041139正義朋友拖住好能過無恥电車跛閪嘅狗畜生巡40041140,大飛鸡飛.無得中出
趁未完山顶缆車免費優惠,40041192又去搭下,40041193跟住收到輝立京東建康唔中40041194,見财化水,又唔見認購費,中到執到 ...

中出. .笠膠

[size=0.85] 其他選項 報告 評分   編輯 引用 回覆

前往最後回覆