玩足浴,性滿足,精神享受

收藏  |  訂閱
4  5.5k

玩足浴,性滿足,精神享受

同足浴囡去维雅的開房,
上房,
维雅麗的房唔錯,但有渠臭,各自稍宽外衣,上床,玩下十八摸上床搅一陣十八摸一輪 IMG_20200628_070306.jpg ,為囡解罩除底,啜蓮,生插幾下隻閪, IMG_20200628_065133.jpg 再濑原味閪一陣 IMG_20200628_065256.jpg , 囡打震要尿,入浴室疴尿,要囡坐厕板睇疴尿射尿浴室,
我就跪在浴室地上為囡舐黄金液餘香, IMG_20200628_070339.jpg
濑下閪,囡嬌聲嗲氣受不了,用手牵我興奮到扯旗的鸠,共同入浴間洗沖,36d大波夾腸仔,快速地上下套弄,跪低吹奏一曲水中簫, IMG_20200628_074311.jpg 爽到無朋友,想吹爆,我話浴後上床玩69先爆, IMG_20200628_065201.jpg 囡嬌嗔一輪,加錢,上床,囡床上表現風騷入骨,生插一輪後囡開始用個性感紅唇由上漫遊至下,經過囡囡一番埋頭激情吹奏,將塊閪塞我口,俾我舌耕一輪,69太刺激了,濑住塊閪要出的米青噴射口爆中,
出完囡善後清潔再相擁共眠,互作假情假義,十八撫摸後再玩一輪六九, IMG_20200628_065201.jpg 女上男上抽插一輪,伏身男上揽住交颈嘶磨. IMG_20200628_065359.jpg 鸠顶閪芯,龜頭刮子宫颈,最後伴隨佢嘅叫春咁尖聲高叫,一炮連珠而射,實在好能刺激,最後相擁而睡, IMG_20200628_065425.jpg 直至酒店催房加至六斤小費再一起晚飯才分手

附件

引用:
原帖由 hkg369 於 2020-7-2 12:39 發表 查看引用來源
我多數去百佳, 無房就去維多利亞, 價錢相差$100+
哥仔。係北上

引用:
原帖由 hkg369 於 2020-7-2 12:39 發表 查看引用來源
我多數去百佳, 無房就去維多利亞, 價錢相差$100+
大O時租四小時100

引用:
原帖由 龜公楊濤 於 2020-7-7 12:16 發表 查看引用來源
你班柒頭賤畜係馬路中心扑啦,開乜撚野房呀,柒頭,仆街,刁你老母!!!!!
原來可以馬路中心幾時示範

引用:
原帖由 voking 於 2020-7-20 21:50 發表 查看引用來源

網上偷圖。當然好啦。
插圖

前往最後回覆