上一頁下一頁
發新話題

一仔企企討論區

收藏  |  訂閱
57  884.5k

引用:
原帖由 YuanYuan 於 2022-11-12 21:37 發表 查看引用來源
係呀幾旺,見到D師兄個個落樓都冇西面同埋話唔錯喎 ~
HK用盤洗J,係廟亍艇妹時代我就試過,而家又有,一定係丫丫做倒水阿叔,望住個個嫖完落樓,佢上樓做倒水,唔係点会望到每個落樓嫖完師兄,而家做倒水幾錢,以前廟亍倒水係高薪油位

引用:
原帖由 YuanYuan 於 2022-11-15 00:11 發表 查看引用來源
同A準係樓下吹水咪見到囉懵丙!! 好似你同咸記公園妓評家吹水咁囉懵撚!!!
我同咸記妓評家吹水.吹下乜囡質素,服務, 個波,隻閪,身体特徵,十幾件囡一陣吹晒,你又唔同,同A準一齊,睇到嫖完落樓冇西面,睇屌過唔会咸記三分鐘,有廿分鐘,睇幾個起码一粒鐘,同A準成粒,你唔怕拉,A準都怕你博乜,做人多博趕
正76,老作猫閪

引用:
原帖由 hongkonger97 於 2023-1-20 23:41 發表 查看引用來源
今日放假約左女去mk睇早場電影,條西婆到約定時間,臨時話改下晝睇,我出左mk仲等你甘多粒鐘?DLLM,把心一橫即坐車去港珠澳過關去馬交玩好過!

坐金巴到澳門口岸,轉大巴出黑沙環,到了先去左間米綫店醫肚,跟住去祐看昅下有冇企企 ...
新春愉快 嫖運亨通,屌多的閪 做左虧哥或高齡長者就食多的鮑魚,啜閪汁

引用:
原帖由 咸濕褓姆賤嬰兒 於 2023-3-11 08:41 發表 查看引用來源

同埋而家重有新女下海做企企?多数都係大陸城中村大媽,原本可能都有新大媽下海,但比上面啲大陸佬玩到爛啦,重唔学精就係傻閪黎,時間就係金錢,佢地係揾快錢心態,師兄們要嘆可能揾錯对象,你睇下果件羊生又要中出又盛,比得兩舊買 ...
昨日两点左右落廟記,由平安行上,沿路近牌坊的北嫂露晒大半球,過在政府大牌檔就有姊姊,有鸡頭睇住,由牌坊到南京亍有卅件,鸡多客小,我而家廢柴,無問姊仔價,現幾多?
落咸記,就龍蝦都七,八件,得一,两件打躉,唔見老妖,玩?北上我先來回7個7,两元上水两元B7,回程59s两元,地鉄1.7,3毫小巴優惠,
北上又有trade做,坐地鉄又唔使錢,去新洲玩件大媽八十人仔

引用:
原帖由 三刀金主 於 2023-3-16 14:37 發表 查看引用來源

琴晚有事去左元朗。先上利裙。四年無來過。全部變晒5魚。四魚係泰。得返五層有,樓梯好臭有尿味。得一樓一個好d,但無乜錢玩。跟住去左同樂得三個企三十歲到。問左三魚。我反佢二魚。上樓但房好細。乜服務都無但無催叫 ...
HK企企我玩咁多,係除左認真凍,佢問左同意,唔係一定除晒衫,你老作?

引用:
原帖由 YuanYuan 於 2023-3-26 21:49 發表 查看引用來源
咸登之間1段 嘅 新街多咗件瘦底輕中,相比起窩街果段D中囡比較冇撈味,唔知有冇C 兄見到 !!!
咸記成亍都係囡,但你講個段新填地亍就冇囡,做得企企己括出去,点会冇撈味,可能乜野係撈味你未知

引用:
原帖由 YuanYuan 於 2023-6-11 17:17 發表 查看引用來源
因為我先叫佢吹爽到一個點,然後先入, 打开大髀隻鮑已經濕。卒下佢粒豆豆隻鮑已漲卜卜充血,提升咗唔少興奮度,再加埋夾夾收音機,好難唔爆 !!!
金戈,食左先

再拍白雲山新出仿制必利勁

再搽理

最有効延時利多軟膏係鸠頭

就算幻想屌緊件係楊ㄨ

扯到行,發大陽具,药力令你持久,不斷大力抽插,暴漲龜頭顶住子宫颈chog,chog下喷發米青入子宫,C兄大大力咁屌收音机,都冇咁易收檔

引用:
原帖由 97015830 於 2023-6-17 00:41 發表 查看引用來源
玩企企入房有冇床定要企?
上房的房梗有床,HK的企企半數都喜欢客企係到,企企半臥床边屌,但上床屌都可以而深圳新洲的中出企企就要客企佢半卧,因中出米青会湧出,半卧的米青滴係地,隻鸡抹完閪抹下地的米青咪very good

引用:
原帖由 97015830 於 2023-6-19 18:50 發表 查看引用來源
CHING   

E+ 企企入房除5除口罩?
而家己好少帶口罩,帶口罩都唔叫佢,HK的企企件件都全除

引用:
原帖由 97015830 於 2023-6-20 17:33 發表 查看引用來源
CHING 但係好多帶口罩都好似好正
帶口罩個的尚有Xㄨ,叫佢幫你濑蓮都托

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆