上一頁下一頁
發新話題

一仔企企討論區

收藏  |  訂閱
57  884.7k

引用:
原帖由 YuanYuan 於 2023-6-22 17:10 發表 查看引用來源
咸記新街好似有件短髮後生少少輕中,橫間條衫的好似唔錯 ~ 入夜比較難睇 !!!
個便鸡如輪轉.房又好的.的囡自營.還價就去,索就唔使南下做企企,而家同依的濑閪冇托手掙

引用:
原帖由 YuanYuan 於 2023-7-7 23:13 發表 查看引用來源

頂多三頭係堅,細洞係親身感覺,唔信你自己試下,可能我L大囉 !!!
去咸記係洩慾,使能咁揀择,只要唔係嬲屌都係叫價一百個幾件,有的肉地.上去有波揸,叫二百還百五,叫百五還百二,齋屌,屌完冲下身,乾乾淨淨舒舒服服,俾炮金,揸多两下先落楼

引用:
原帖由 97015830 於 2023-7-14 22:19 發表 查看引用來源

妙,細都幾正

141要6魚

點解唔做141?
昨日咸记新亍企机器零件,红白格仔裙,颜值红,望落最近最颜值最高囡

引用:
原帖由 hongkonger97 於 2023-7-24 20:35 發表 查看引用來源

食左一件係成都川少婦,波墜和有明顯生仔紋,三魚包膠吹(環吹要五魚),吹功可以吹得幾耐,
但無車牌唔比奶蓮同奶西,只可男上屌~~感覺麻麻地~~ ...
乜老觀甘能贵要三斤,落咸一般最多叫二百,環吹五百?笑?

引用:
原帖由 YuanYuan 於 2023-7-24 13:31 發表 查看引用來源
依家暑假,聽聞有大学生開價5叉野兩粒鐘,俾你制唔制
乜大学生,我50歲都係大学生,返過理工讀三個月,城市理工三個月

引用:
原帖由 YuanYuan 於 2023-7-27 20:53 發表 查看引用來源

當然,你想搞埋野,你預8魚到10魚,就睇你個人覺得條囡值唔值得扑呢個價 !!!
咁要8百一千,揸鳩講價,你去,去龍濤7百唔使,玩無憂,做大爺,澳門金池都係千八

引用:
原帖由 YuanYuan 於 2023-8-5 15:03 發表 查看引用來源
咸記雲吞面白滑細粒輕中,計咸記三十頭已算幾後生,冇波,但奶閪Welcome, 有少少肉幾好屌!!!
依輪日日食近咸記新開公園同两餸飯個班百元老鸡,開百五隻隻還價一百都得,咸記除左個班打躉鸡,隻隻鸡都可以濑閪

引用:
原帖由 MCAU77 於 2023-8-18 14:17 發表 查看引用來源
油麻地站東南樓出口, 企近找換店有條四眼妹好伏。年青,樣順眼,收費$300,但鍚波波要加收一百。閪洞好鬆!
唔係瓜,又一幻想,边度炮房濕鳩仔,300咸記未聽過,啜蓮加一百未聞過,作埋炮房

引用:
原帖由 YuanYuan 於 2023-8-20 14:52 發表 查看引用來源
我去土記鞋舖食一仔全餐後生靚妹好服務都俾多一魚佢搭高鐵返深圳,阿七使錢要就住就住,免得官材本都使清光 !!!
講?同濑蓮加一百一鳩樣,老作

引用:
原帖由 沙田樹根 於 2023-8-20 11:53 發表 查看引用來源
你屌猫哥?不如你自己去看 看,才屌都唔遲。
我去咸記,問囡價未試過有叫三百,除左話要中出

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆