上一頁下一頁
發新話題

善心色鬼 ( 真人個案 )

收藏  |  訂閱
84  57.2k

在第四回自有分解!......hehehe!

引用:
Originally posted by redlion2004 at 2004-6-23 06:57 PM:
故事又峯回路轉tim,咁似上面d女女搵食手法(飛哥唔好怪我心直口直,有個句講個句)
照計當年飛哥個色鬼朋友,道行都應該好高架。
睇黎個次真係好失控播。
不過好在知道係happyending,期待絡極 vol 4,希望可以知點解佢咁值得你個色鬼朋友回味。
男兒皆好色,話之色鬼係歡塲高手,當遇上一個夢中情人時,甘願清醒地墮入網中!

引用:
Originally posted by Small Dick at 2004-6-23 07:04 PM:
Big brother, it's a very expensive game. I don't think the girl will let him play for such a long time, something must be happened. I hope it is a happy ending story.
Dick兄,
遊戲不在乎平貴,最緊要係咪自已想玩+是否玩得起!
最緊要好玩!.......hahaha!

引用:
Originally posted by bobo007 at 2004-6-23 10:48 PM:
係呢,如果條女反悔又如何呢?
看官在第四回可找到答案!.hahaha!

引用:
Originally posted by Cool-la-la at 2004-6-23 11:11 PM:
古語有云:留精、留錢、不留情!
問世間情是何物?
我地畢竟都係血肉之軀,有時都係身不由已.................:cool:
色鬼並無留情,只是玩一個好想玩下去的遊戲罷了!..kakaka!

引用:
Originally posted by member2004 at 2004-6-24 01:47 AM:

飛哥,睇完你三篇大作,我發覺一樣野我係學你唔到既.就係我始終唔敢同條女講得咁直接,免得比佢覺得我好salty.所以依樣野,小弟咁拜下風.
男兒本好色,假惺惺扮君子,到頭來又唔係要露出狼相,浪費時間!
反過來衷心直說,囡囡更加受用,就算不接受亦欣賞色男的誠實啊!

引用:
Originally posted by fungamy99 at 2004-6-24 04:12 AM:
飛哥.....橫睇掂睇阿色鬼先生唔多善心喎.....淫心淫術就真啦
hehe~~~~
講得好!色鬼係:淫心,貪心,機心,但有良心善心呀!...hahaha!

引用:
Originally posted by lc959919 at 2004-6-24 11:03 AM:

小戰有一句格言是 - "事先張揚的鹹濕!" 如果條囡受的話, 更加好玩!!

:::
我都有句格言:我本風流但不下流,因我需我行我素,但從不強人所難!

多謝各方回應,今天較忙,第四回可能耍晚一點至出到!..努力中.....hehehe!

[ Last edited by 飛哥 on 2004-6-24 at 01:27 PM ]

第四回:長期飯盒
色鬼經過整夜的內心鬥爭,不應約便無後顧之憂,反正有性冇愛,何需付此巨款,但這樣便破壞了自己許下的承諾(無人勉強的),非色鬼所為也,何况色鬼自知極度迷戀女的醉人美色,如比佳麗一生難求,就此放棄,豈不可惜,沉就沉吧!反正沉得起!主意巳決,安心入睡.
早上起來,色鬼致電公司請假一天,先往ATM提款,抵羅湖往中國銀行開户,再在店舖換了二萬元人民幣,乘車往景田,途中電女問正確地址,女說不要來小店,在街口下車好了,但色鬼堅持要見女哥哥,女叮囑色鬼小心說話,並告訴色鬼昨晚巳跟哥哥說了,但哥哥不信.色鬼說放心吧,自有分寸.
不消一會,色鬼巳抵目的地,見女巳站在店前,女淡掃娥眉,衣着樸素,漓渦淺笑,大美人也!甫入店內,女介紹哥哥認識,三人坐下,女的哥哥看似老實人,不善詞令,於是色鬼打開話匣,開門見山,對哥哥說自己乃骨塲常客,見女乃良家婦女,不忍女踏入骨塲這個大染缸,因此出手相助.哥哥說無功不受祿,色鬼便提議二萬元作為加入小店的股本,小店所賺現金,色鬼要求按月分取,並有權在一年後退股拿回股本,哥哥同意並簽下私人協議,並說色鬼昨天巳給一仟,再給萬玖便夠數了,色鬼佔五份一股權,色鬼留下存摺作為每月存款之用,兄妹倆人連番多謝,此時色鬼好感動,內心非常安慰,就算日後女有所反悔亦不在乎了,自己本着歪心但做了件好事.
色鬼淫心又起,故意試探,當着哥哥面前說需然北上八年,但從未在深圳玩過,反正今天休假,問女可否作導遊,帶色鬼玩一天,女望着哥哥反應,哥哥說:去吧!不要太晚回來啊.
女上樓更衣後便陪色鬼離店,倆人先往新都進午餐,色鬼建議去逛街,藉此買了兩套衣服給女,最後當然去紅棉路酒店飲下午茶,再上房玩亙動遊戲.
自此之後每逢周三下午,倆人定時相聚,享受拍拖樂趣,色鬼每次都帶女購物,又贈女手機,有時女購物不成,色鬼嘗試給現金數佰,但女必然拒收,每逢月頭女會帶來存摺給色鬼過目(每月存款500-800不等),其實色鬼亦不在乎,只利用此作為與女的聯繫罷了!
有時色鬼想找新刺滶(尋花問柳),便告女說事忙無暇應約,女亦毫無怨言,色鬼仍然是色鬼,有此長期飯盒依然又貪又淫.

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆