講得出軌, 不如講埋散餐 SP

收藏  |  訂閱
7  20.3k

有貴妃做另一半真唔錯,咁為人著想。如果我係你 sp 應該想成日屌死你
引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2024-3-18 14:03 發表 查看引用來源
再補幾句
詳細o既互動其實以前都講過唔少, 暫時唔重覆太多住
先集中環繞返自己主題果句statement - 即係沉船

我同SP o既互動, 一開始計劃的確係由佢o黎俾我肉體上o既懲罰, 我滿足佢o既性慾
過程中少少o既享受就 ...

可唔可以話當你開始想擁有呢個男人嘅時候,就已經輸咗🤣
引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2024-3-19 09:24 發表 查看引用來源

實情係漸漸地, 我想佢淨係屌我一個囉

我對佢態度o既轉變, 可以話係在o係佢身上享受過次數愈來愈多o既高潮之後, 開始變得愈來愈小女人  
雖然唔承認亦唔會講出口, 但我變得好想為佢犧牲, 為佢吃苦, 只要佢提過吓想 ...

係呀,講你之前個SP。話你輸,因為你嘗試打破你哋只係 SP 嘅屬性,希望佔有呢個男人,希望佢愛你,咁你哋開始嘅初衷就會走樣。同埋 in general,你呢個 SP 好稱職
引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2024-3-20 11:48 發表 查看引用來源

要好咬文嚼字咁回答你
如果你 "呢個" 只係指果位SP 佢本人, 咁我只可以承認

in general 咁講則係未必, 輸/ 失敗只係因為遇上錯o既人
我同SP 好幾次o既對話, 我都表示 "曾經即係上次分手之後我係有諗過從此之 ...

SP 呢個遊戲唔係咁多男女玩得起,要有番咁上下絕情冷血先得,又或者咁講,要其中一個有番咁上下犯賤先會有 SP 呢樣嘢存在(好似同對方講,你得閒就嚟玩我啦,我ok架)
引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2024-3-20 14:42 發表 查看引用來源

完全同意呀,我亦發現有性無愛嘅關係其實唔啱我

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2024-3-21 11:44 發表 查看引用來源

Exact7ly
酒精唔多唔少都有麻醉作用㗎啦
所以之前話做愛前我儘量唔會飲,如果清楚知道或者自己本身就諗住做果陣嘅前戲會用到籐條,更加絕對絕對唔會掂一滴有酒精成分嘅任何飲料 ...
若果男伴本身得幾分鐘貨仔,女怑會唔會借助適量酒精延長享樂時間🤔

引用:
原帖由 691108 於 2024-3-21 14:49 發表 查看引用來源

覺得適量既酒精對感覺遲緩,應有助耐射.我試過醉8成,感覺下邊一直硬過燈柱都未射.相信對唔同人體質唔同.
我都試過醉8/9成,搞咗好耐都出唔到要女伴手打。第二日女伴話下面腫咗😅😅

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2024-3-22 06:44 發表 查看引用來源

我唔會
性愛應該係兩個人之間最純淨最真實o既 interaction 囉, 我唔會想借助其他物品增強感覺
連環紋/ 粒粒安全套我都唔中意o架!
但我會花自己時間去 train 佢改良佢, 做我理想中o既性伴

P.S. 性伴唔等於 S ...
乜套都唔鍾意就只能做原始人喇噃,體驗最真實嘅感受。話時話,你train人定人 train你!

咁快啲返屋企除褲比老豆打嗰兩舊肉啦🤣
引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2024-3-29 09:30 發表 查看引用來源

其實唔係好想循呢個方向去諗, 我唔想o係性行為過程中諗起老豆囉  
至於中意俾人打patpat嘛, 兩睇啦, 都可以咁講o既... 前戲時俾老公鞭打係好sexy,
但某程度上更渴望佢係一個訓育o既角色, 人老左, 有時候真係想 ...

前往最後回覆