分享人妻 p595 新突破!成功影到同人妻床上照!!

收藏  |  訂閱
16  4.5m

ching 旅程如何?滿意嗎
引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2024-4-11 13:00 發表 查看引用來源

咩where are the photos啊?what photos you talk about啊

人妻個罩托到好高咁🤔
歡迎ching回歸
引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2024-6-5 15:07 發表 查看引用來源
好耐冇上嚟,其中因為個場真係太靜,冇乜推動力上嚟,另外一個原因係人妻真係唔係成日有嘢影,特別係我個錫身人妻真係好難影到嘢,不過終於有正嘢,點都要上吓嚟嘅。

delaynomore嘅泰國旅程終於去得成,前日落機尋日第一日出去玩, ...

推到6月頭先有得去泰國,ching等到硬晒
引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2024-6-5 16:37 發表 查看引用來源
現場直擊人妻今日喺泰國嘅look,今日人妻件衫有啲透,入面個黑色bra成日都透晒出嚟,由酒店出發到宜家沿路其實已經好多男人眼望望。但係我哋暫時都冇乜影過相,所以人妻佢仲未發現自己件衫原來咁透。

啱啱先開始四圍影吓相 ...

廁所咩setup? 喺外面睇唔睇到入去🤣🤣
引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2024-6-5 16:49 發表 查看引用來源

仲要蝕埋錢先無奈,但係冇計屋企有事。
不過值得嘅,因為我知真係要去旅行喺酒店瞓埋一齊我先會有機會偷影到一啲喺香港唔會有可能影到嘅相,真係等到硬晒 😂 ...

唔好玩啦,我點會知呀ching,無啦啦去 uniqlo 攞件女裝去揸咩🤣🤣🤣🤣
引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2024-6-5 16:57 發表 查看引用來源

睇返真係好似托到好高咁,不過佢入面其實冇罩,點解?因為佢件背心係uniqlo買,uniqlo啲背心本身已經有pad,你都知uniqlo啲背心個pad係好薄好
軟熟㗎啦,所以佢尋日冇另外再戴罩,所以當時入面真材實料㗎 ...

身材比例唔算瘦,好砌就得啦!期待ching影片😍
引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2024-6-6 00:57 發表 查看引用來源

俾你咁問一問我先發現原來我都唔係好知佢實際高度喎,我諗5'3-5'4咁上下?

今日咩行程?villa 可以影好多游照
引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2024-6-6 14:47 發表 查看引用來源

可能以前同老婆玩得多,知道咩環境會搞到佢哋俾人抽到水啦

前往最後回覆