上一頁下一頁
發新話題

懷緬過去常陶醉.... (p.123) (第 21 炮 )

收藏  |  訂閱
84  674.3k

引用:
原帖由 usbobby 於 2008-5-5 04:49 PM 發表
The photos you toke were so good. Which mobile phone are you using? Please advise, thanks.
No No No ,身為專業既人體攝影師,要將最真最完美既

囡囡真實地呈現,點可以用手機架,我係用最 cheap 最平既

數碼相機影架!  :smile_30:

人體攝影師    屎和田  :smile_34:

最近真係搵唔到好野,巡視各大快餐店,揀唔落手,

究竟多左人包女,定 d 女門路多左,好快走黎香港做高鐘,

或者走左去其他地區、國家?:smile_41:

總之,唔見晒 d 靚女!

又 post  d 以前咀咀女比 d 新手睇下,
比較下以前同而家既貨色。(其實係呃下 post  咁啦)

呢個有 d 似香港學生妹,幾正,好 cool ,可惜唔畀影裸體。

身材苗條纖瘦,扑野時兩團肉就像煎雙蛋般頑皮地不停盪來盪去

像青春又有時代氣息既香港學生妹,扑佢時我都變左男學生
雙腿很修長,撫摸時感到像凝脂般極其柔滑,
令人愛不釋手,不停地玩弄著,痕得她小蠻腰不停扭動,不斷求饒

看那鮮紅的咀唇,就像她鮮嫩的陰道般誘人,
女學生會先輕聲哀求:輕力些好嗎?我怕痛!惹人憐惜

女學生的女孩子陰道果然緊窄,是太緊張嗎?淫水不是太多,
女學生本不肯用狗仔式,說太丟人,我堅持下勉強把才把那
小屁股朝天,我讚她的小屁眼很漂亮時,她立即死命用手
掩著屁眼,不准我看!

我拼老命向前推進,女學生唯有閉上雙眼默默承受那一切痛楚,
你看,事後她一面茫然,帶點羞愧,不知所措。

留位  2...............

又貼以前咀咀女頂住檔先,戴帽呢個係我唯一遇過肯

自動、免費同我全身漫遊、做埋第四味既快餐女,

超值到嚇親我,只可以話佢真係敬業樂業....,

同而家新一代果 d 死魚完全兩回事!:smile_38:

而家有 d 向西快餐女仲有一賤招,插緊既時候搵手搞你個「袋」,

唔係想玩個「袋」,而係想好似「擠牙膏」咁快快擠 d 精出來

就可以走人,完全唔理客人既感受! :smile_39:

以前咀咀女有樣有服務,敬業樂業,   (p.123   ,  #1839)

同而家新一代果 d 死魚完全兩回事!:smile_38:   

而家有 d 向西快餐女仲有一賤招,插緊既時候搵手搞你個「袋」,

唔係想玩個「袋」,而係想好似「擠牙膏」咁快快擠 d 精出來

就可以走人,完全唔理客人既感受! :smile_39:

引用:
原帖由 lovercat 於 2008-5-12 01:40 PM 發表

係你宜家老咗 d 囡囡走開咗 dd 啫 , 無野 ge   :smile_40:
未必,佢地以為老 d 持久力會差 d ,快 d 出野,但我令佢地非常失望!:smile_30:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆