上一頁下一頁
發新話題

西記

收藏  |  訂閱
77  377.6k

小弟上個禮拜終於去西記體驗一下懷舊風,淫賤就夠淫賤,不過最難頂喺入面唱歌啲阿叔唱到好似拆天咁-.-

其實冇乜特別,不過啲c9確係非常主動,如果閣下係好享受前戲,的確係唔錯,但係地形所限(得梳發同茶几仔),埋牙就爭啲,過程中我冇用電筒照佢個樣,廢事掃自己興,師兄們如果想去又未去過,我建議唔好夜晚去,因為下晝五點開始K房開檔,我就係夜晚去瀨哂野,啲阿叔唱到9咁大聲仲要走音,臨走時C9同我講埋邊有個大啲嘅位可以混戰@@

引用:
原帖由 manman27 於 2018-7-3 10:31 AM 發表 查看引用來源

C兄!嗰時得十幾歲!未有機會見識到!
我就係因為想見識下咩係魚旦檔

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

引用:
原帖由 Zero_Between 於 2018-7-9 02:51 PM 發表 查看引用來源
講開就講埋, 上星期想落去搵百萬取西經, 重拾舊好
可惜佢唔得閒(工作關係我多數Walk in), 唯有聽經由命
黎左個王菲, 一睇係OL打扮, 40路啦, 身形半肥瘦岩岩好, 1米65到, 正!
上路唔記得左, 因大部分時間都係玩腳同打車輪
腳就好滑下, 我要求玩左好耐, 其餘佢就飾演喉琴秘書捉住我黎車
之後再傾下計, 發覺....嘩又係陀地呀? 又加分
口技都唔錯, 最尾埋 ...
講到我又想再取西經,不過等休息先去,唔想聽走音歌王表演

小弟喺呢度受各位師兄啟發後,知曉有髮仔同西記,亦都見識過,係未去過神秘房,有冇師兄指點迷津,係咪要熟人介紹?

引用:
原帖由 Zero_Between 於 2018-7-9 06:04 PM 發表 查看引用來源

神秘房其實同一仔差唔多, 都係係1個單位入面, 不過門外冇任何表示
要同Keeper聯絡, 佢指示你去邊到邊個單位同報價
做既野同一仔一樣, 求9其公式幾下搞掂就掃你走
我去過一次咁大把, 聽聞有CHING鍾意食7日既就可能岩口味
但完全唔岩我 ...
師兄,老廟魚半泰泰果啲算唔算係神秘房

中女俱樂部我都想見識:smile_35:

引用:
原帖由 Zero_Between 於 2018-7-10 10:08 AM 發表 查看引用來源

都係係太子
如果你平時有同耶穌祈開禱, 耶穌應該會指示你去佢旁邊
到時戴番副眼鏡就可以上10樓
雖然我冇祈開禱,但我耐唔時都有做傳教士儀式,耶穌應該會指引我

引用:
原帖由 狗向西奔走_008 於 2018-7-10 12:17 PM 發表 查看引用來源

3魚甘抵?时光倒留?
話明"熟女"俱樂部,因為禁果已經過咗當做期,自然係咁上下價

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆