上一頁下一頁
發新話題

西記

收藏  |  訂閱
77  377.6k

係喎,俱樂部係咪指壓?佢地服務hea唔hea嘅呢

引用:
原帖由 Zero_Between 於 2018-7-10 01:01 PM 發表 查看引用來源

接近指壓啦, 冇無限Q, 冇毒龍, 水蕭要睇個別囡囡
另外提提你, 想唔服務Hea最好6點前去, 6點過後C9會走晒
得番D7日係到, 7日多數冇乜服務
收到,明燈兄!

引用:
原帖由 Zero_Between 於 2018-7-10 03:13 PM 發表 查看引用來源
講多少少:
1.有ching pm我話入唔到俱樂部, 呢個都有機會出現, 係正常
我個陣都係咁, 好失望, 心諗我點睇都唔似好人呀, 高度又唔夠頭髮又偏長
第2次先成功, 要睇大家彩數
2.有ching問詳細少少地步, 我都冇答實
爬下帖估下地點再去探險都係一種樂趣!
想當初西記, 俱樂部, ssp髮仔我都係咁爬完探番黎

如果有其他好玩野我都想再探下新野
  ...
想當年小弟喺發福劉華街揾食果時都俾個keeper問我係咪好人,仲要每次都問

無聊得滯去爬下舊文, 發覺西記帖唔少,黃公冇人提嘅

引用:
原帖由 Zero_Between 於 2018-7-17 10:43 AM 發表 查看引用來源

王弓西記是同根生, 最大分別係:
王弓相對光D, 因大廳中間D光照到入面少少
王弓歌光出現率好似高D

價錢以前差得遠D, 而家好似差唔多(聽聞西記裝修後加既價)
因為我太耐冇去西記, 近排先去番2次, 腦海仲停留緊238+20+200既價錢
印象中上次好似係31X+20+200(全部講緊下午去) ...
我上個禮拜下晝去西記,一個鐘好似26X,一陣諗住再去取經,醒起仲有間黃公,想發揮下咸濕冒險精神

引用:
原帖由 newbc 於 2018-7-17 01:29 PM 發表 查看引用來源

依家咪要5魚幾?仲以為大牛有得找
唔加鐘,唔會過5魚

現場報告,西記爆場 *_*

中午時分去,淫聲浪語,悅耳!
夜晚時間去,走音拆天,DLLM !
PS: 茶舞$268

引用:
原帖由 ScoutDant 於 2018-7-17 03:42 PM 發表 查看引用來源
其實係 50分鐘定 60分鐘?
我冇對時,男人完事後,熱情會跌到冰點,唔想久留,我次次玩完都同西施講,夠鐘就埋單

西記冇錯係淫亂,
但係要淫亂而有一定保證嘅當然係師兄們熱情推介

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆