上一頁下一頁
發新話題

西記

收藏  |  訂閱
77  377.9k

引用:
原帖由 Zero_Between 於 2018-7-18 12:05 PM 發表 查看引用來源
琴日又早收, 又去一轉西記
西經派左件寶X2, 好瘦大約100磅樓下
把聲好似後生D, 又彈上次坐我既王菲做得我老母, 所以我初頭仲估佢40路樓下
成日係到自High笑, 整到佢痕又大笑.........
口技一般....隧道就幾窄既, 唔錯
可惜埋單想R多我1魚, 我當然Say no
佢主動+我V7後, 我睇完相都係覺得唔好睇比較好.........

BTW, 琴日收費係26X ...
呢件寶x2 , 連挖洞都係不停笑,口技直頭係一般以下,不過對UU都算幾好手感

引用:
原帖由 Zero_Between 於 2018-7-18 02:44 PM 發表 查看引用來源

哈哈, 有知音人
我其實心諗都唔知佢笑乜9, 乜都笑一餐, UU係可以既
口技我係形容得太留手, 係幾差下既.....
總之係西記咁既技術冇番食既理由 ...
小弟當然喺西記有食過啲可回頭,但係點名會冇咗果種唔知黎咩女嘅神秘緊張感

引用:
原帖由 Zero_Between 於 2018-7-18 02:48 PM 發表 查看引用來源

呢個玩法又幾特別
乜而家西記咁多陀地, 咁正:smile_47:
有,上次食過一件天后級陀地,不過得個胸係天后級,口技非常一般,完全冇回頭嘅需要

咩係天后級?鄭秀文咪係實力派天后囉

我有食過件小x2,條脷好厲害,UU都唔小嘢,係可回頭,我去得西記少,呢件算係我食過最淫,佢仲介紹佢老友叫我下次食,我尋日就係諗住揾佢老友,點知放假,就誤食咗件寶x2

引用:
原帖由 Zero_Between 於 2018-7-18 03:14 PM 發表 查看引用來源

係呀, 所以好矛盾, 男人始終鍾意神秘緊張新鮮
食多左又想轉新鮮野, 中得多伏又想點名求穩定
呢樣真,有時黑起上黎連環中伏,咪去番揾相熟一仔爽下算數

引用:
原帖由 狗向西奔走_008 於 2018-7-18 03:23 PM 發表 查看引用來源

double small?
Bingo

引用:
原帖由 萊茵哈特 於 2018-7-18 03:25 PM 發表 查看引用來源

Bingo
去過幾次,係得呢件小x2會舔得大範圍啲

引用:
原帖由 Zero_Between 於 2018-7-18 03:41 PM 發表 查看引用來源

下面個句笑了
師兄比D提示邊位又係天后, 除左我愛將王菲之外
我有問咩名,但係唔記得,唔係正嘢真係記唔住

引用:
原帖由 ScoutDant 於 2018-7-18 04:57 PM 發表 查看引用來源

小二大約兩年前曾有一會,我而家年老腦細,印象已矇籠:smile_27: 記得佢好似係退役咗嘅高清推介,雖然無番過單,但過程應該唔差(唔係我實記仇),兩年落嚟,想曲藝已然大進,更上一層皮。睇你講,佢似乎有舖介紹癮,記得當時我問佢盤絲洞有邊個後生靚女,佢一口講咗兩個名: 阿龍老婆同二利,仲鬼咁大方叫我下次記得開佢哋名:smile_34: 之後我試過開名,但唔係無返就係上緊,結果無鉛,兩年後 ...
原來店小二資歷咁深,失覺哂

引用:
原帖由 ScoutDant 於 2018-7-18 04:57 PM 發表 查看引用來源

小二大約兩年前曾有一會,我而家年老腦細,印象已矇籠:smile_27: 記得佢好似係退役咗嘅高清推介,雖然無番過單,但過程應該唔差(唔係我實記仇),兩年落嚟,想曲藝已然大進,更上一層皮。睇你講,佢似乎有舖介紹癮,記得當時我問佢盤絲洞有邊個後生靚女,佢一口講咗兩個名: 阿龍老婆同二利,仲鬼咁大方叫我下次記得開佢哋名:smile_34: 之後我試過開名,但唔係無返就係上緊,結果無鉛,兩年後 ...
印象朦朧?唔記得?
樂觀啲叫另類性福,師兄可以件件都當新女咁食

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆