上一頁下一頁
發新話題

西記

收藏  |  訂閱
77  377.6k

引用:
原帖由 Godofjj 於 2019-5-13 10:20 PM 發表 查看引用來源
今日終於試左。同引路人講要大波結果俾個b仔我!
女滑同真水,有潮吹。
引路人話過兩日有大波叫我再去。報告完
如果你有追西記帖就應該知要求咩大波呀瘦底呀細粒呀通通都係多餘嘅,經理都係俾輪牌你:smile_44:,西記老戰士們都係指名嘅

引用:
原帖由 Godofjj 於 2019-5-14 01:03 PM 發表 查看引用來源
一個鐘係真係60分定係45分??
佢似水我WOR收我316...
應該係你超時,夜晚貴貴少少不過都唔過3舊,我第一次去都3舊幾鐘錢,因為聽管弦樂聽耐咗:smile_13:

引用:
原帖由 Godofjj 於 2019-5-14 11:15 AM 發表 查看引用來源

另外佢收我316鐘,西妖我俾300會唔會多左
西妖收兩魚,中出同毒龍另計:smile_44:

引用:
原帖由 SugarDaddy 於 2019-6-4 12:56 PM 發表 查看引用來源

彈C兄,
可唔可以幫忙問下西絲有無得訂埋枱,
唔係咁鐘意坐廁所個邊:smile_46::smile_46:
個場其實好細,不過都真係有唔少西位,西在太窄:smile_19:

引用:
原帖由 ScoutDant 於 2019-6-4 07:08 PM 發表 查看引用來源

大堂位我幾鐘意,夠濶而且啲"植物"任你點拉都得,要光有光,要擋有擋 我上次去,帶一個位又同西經講話唔啱,嗰個又話唔好,想坐嘅又坐哂人,結果佢帶我去大廳另外一邊小姐房外面靠牆原來仲有三格位,拉簾嘅,我從未坐過,但竟然又坐滿:smile_27: 西經話嗰幾個好少開 ... 嘩,西記旺到真係執豆咁執:smile_27: 結果要坐開揚位,卒咗五分鐘先轉大堂位:smile_34: ...
小姐房旁邊個位我坐過一次,西經同西妖係咁出出入入:smile_27:,不過我都唔執輸一樣出出入入

引用:
原帖由 Rojo23 於 2019-6-8 09:24 PM 發表 查看引用來源
西記有冇後生d同瘦底既介紹?
大把,全部都後生。。。。。。。。過:smile_44:
(有睇西記帖都知係玩咩女,耐唔耐都仲有人問埋呢啲問題:smile_45::smile_45::smile_45

引用:
原帖由 sunchansunchan 於 2019-6-10 03:15 PM 發表 查看引用來源
本人同大家背道而馳, 西施幫我吹奏時, 我鍾意用電筒照住佢地個樣:smile_30:
我頭幾次去都有照,不過淨係照佢個工作中嘅嘴,睇佢吞吞吐吐

引用:
冇錯:smile_15::smile_15:

引用:
原帖由 farm1615 於 2019-7-13 08:16 PM 發表 查看引用來源

4指点解?
洞穴探險隊隊員數目:smile_44:

引用:
原帖由 Godofjj 於 2019-7-27 11:47 PM 發表 查看引用來源

呢個年代仲有師兄d咁著重健康好難得
我地就係注重健康所以先經常去"做運動"

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆