正宗泰式推油 2

收藏  |  訂閱
21  413.6k

係太子光豬泰緊,除咗大比貼大比,都好規舉

引用:
原帖由 natt1984 於 2019-8-7 02:32 PM 發表 查看引用來源
係太子光豬泰緊,除咗大比貼大比,都好規舉
Cfu 話要換人做pt2

引用:
原帖由 BMX4 於 2019-8-7 07:35 PM 發表 查看引用來源

換人 part 2 咁有趣?
換個靚D定個無咁靚嘅先?
佢話"beautiful l",但第一個唔得,第2個幾好,
只係齋part2無feel唔想,又唔係大燈,當睇下咩質素就算

引用:
原帖由 BMX4 於 2019-8-7 11:04 PM 發表 查看引用來源

好奇問吓,齋 part 2 開咩價?
2條紅魚

引用:
原帖由 我快樂起G 於 2019-8-7 09:37 PM 發表 查看引用來源

咁得意?長樓梯D大媽,就會主動叫你換人!:smile_41:
太子wor

引用:
原帖由 BMX4 於 2019-8-8 11:24 AM 發表 查看引用來源

兩條魚暫時黎計可以話係最平果批
2魚可接受,不過換人入嚟只為pt2就算,完全無感覺

啱啱上去太西,開門個個年紀偏大,少少大大隻,同見到上次無part2同2個大1
媽,無咩興趣,扮問下價就走了

引用:
原帖由 BMX4 於 2019-9-5 04:04 PM 發表 查看引用來源
啱啱又去完重金屬,今次技C目則三十中,樣其實可以的,少肥(膊頭濶)但係無乜肚腩,條腿都唔粗。
反正一開始五至十分鐘正經後,佢已經十分進,抽佢幾嘢水佢已經索性行過去摔咗度門佢,唔似其他太按,喱度私隱度真係好高。
提外話,原來走廊右邊D房咪好細嘅,今次左邊果排房濶落好多,大約兩倍大,舒適好多。 ...
總共幾錢落樓呀?

引用:
原帖由 BMX4 於 2019-9-5 04:31 PM 發表 查看引用來源

再講返條女,佢英文完全唔得。
佢一摔咗門,我咪馬上禽佢啦,除 Bra 無耐佢先至記得冇問我攞錢,開我$500,我話 too expensive ,佢都聽唔明,咁我話 three hundred,佢竟然即刻 No No No,然後着返晒衫,我心諗你無野呀。
之後佢用手機 google translate 寫咗啲泰文,話黎香港係要搵錢的.........搞一輪原來佢以為我講要 free,我 ...
睇嚟除咗中超外都幾好
條女係咪頭髮過膊頭啲?金髮定黑髮?

引用:
原帖由 BMX4 於 2019-9-5 07:34 PM 發表 查看引用來源

黑色長髮,個名 T字頭,類似 ‘滔 X’
我今日都上去,見到有2條女,金髮同黑髮

前往最後回覆