【賽馬吹水區】 暑期就快到!!!快d入黎say聲hi~識多d馬迷!!

收藏  |  訂閱
14  5.9k

【賽馬吹水區】 暑期就快到!!!快d入黎say聲hi~識多d馬迷!!

大家好!!!馬評天地一向都比大家一種要認真討論既感覺~
所以馬評天地特別開了此帖供各位馬迷識認大家...輕鬆談天!!
請放胆發言~吾好怕羞.....:007:言詞請盡量專重別人:014:

longchamp一問.:  我地係咪應該攪一次聚會呢? 或者最後一日一齊入場?

引用:
原帖由 紅森ace 於 2006-6-2 10:21 AM 發表
HIHI !!
NICE TO MEET ALL OF YOU !!!!
引用:
原帖由 cissp 於 2006-6-2 10:03 AM 發表
Hello everyone !

I can only type English with my office PC.
你地好.....

引用:
原帖由 嘆一口綠茶 於 2006-6-2 12:10 AM 發表
贊同呀 
言詞請盡量專重別人
因為會有D好膚淺的問題不要取笑人
綠茶兄
成日見你玩game都未同你傾過計~:cool:

引用:
原帖由 小皇子仔 於 2006-6-2 12:32 AM 發表
hihi~~大家好
你好

引用:
原帖由 siuyeah 於 2006-6-2 12:42 AM 發表
大家好,我是賭馬初哥,請多多指教:007:
:dumpfound你好賭馬了哥......
唱親隻馬大把人跟....整到熱哂:014:
仲要鬼死咁準:cool:

引用:
原帖由 siuyeah 於 2006-6-2 01:21 AM 發表

係咩? 有D咁嘅樹?:004:
:009:我儲定成舊銀子等你比心水
:018:可惜等到頸長:014:

引用:
原帖由 siuyeah 於 2006-6-2 01:31 AM 發表

通常我都係臨場睇形勢先定買乜,賽前一兩日貼的水準麻麻........:011:
咁你要多d黎我地既即場討論啦~

引用:
原帖由 siuyeah 於 2006-6-2 01:36 AM 發表

好呀:014:好呀:014:
初步有冇心水?:013:

引用:
原帖由 醬爆牛丸 於 2006-6-2 01:53 AM 發表
hihi,小牛才疏學淺,望各位賜教~

見識到大家健談既一面真係好~
牛丸你好.....
你掛牌左咁耐都未同你傾過計~

引用:
原帖由 siuyeah 於 2006-6-2 01:58 AM 發表

認真刨就未有時間,初部就想再搏匹 工兵 ,上次明顯出錯腳唔識轉灣,跑直路啱哂,起碼一定有前速睇,今次神仙親操多課,又由1點幾倍大熱轉冷 (起碼4、5倍啦) 諗得過.....  

其次至再諗試閘贏 工兵  ...
同意工兵....
隻馬夠成千一磅跑直路應可以應付
Anabaa既馬如果質高多數頭三,四場會有d表現睇下...而且果排好開既話就會一路好下去...
所以我都睇緊佢....

前往最後回覆