最新we呀!!!!!!J-League_Winning_Eleven_2007_Club_Championship_JAP_PS2DVD-GANT

收藏  |  訂閱
9  29.2k

燒左4,5隻碟都玩唔到!
有無人可以幫幫手呀~?

解壓完用酒精最慢速咁燒都仲係玩唔到?
有無人係燒出來已經玩緊架~?

引用:
原帖由 suikitse2005 於 2007-8-3 01:56 PM 發表

正玩得興起,絕對no problem:098:
介唔介意講下你係點燒架~?
我用酒精速度最慢咁燒,入落部機到之後都有出到playstation2個字樣,之後畫面就黑晒load唔到野出黎!
唔知究竟咩事呢~
我燒其他game都係用同樣方法,但係都無問題玩到呢~
唔該晒~

引用:
原帖由 kirk_kwan 於 2007-8-3 02:53 PM 發表
我都係咁
就係唔知點攬
我都想知點解,但我見其他人都話無問題玩到
我燒其他遊戲都無問題順利玩到的,就係呢隻唔知咩事~

引用:
原帖由 kirk_kwan 於 2007-8-3 03:49 PM 發表

我用nero燒多次
但都係唔得.....
你點燒架
我用ImgBurn燒多次又係唔得

引用:
原帖由 jor治 於 2007-8-3 04:30 PM 發表

你用咩速度燒呀??咩碟??
我o係燒碟教學o個度話薄機用dvd+r好d...
厚機用dvd-r好d...
我部係厚機,係用MAXELL 4.7G DVD+R燒~速度用最慢囉~
但都係唔得,燒完佢無出到Operation Successfuly Completed 呢幾個字眼,我都知唔得架啦~
酒精我就用最慢既速度去燒,都係唔得,有playstation2既字眼,但之後就乜都load唔到~

引用:
原帖由 jor治 於 2007-8-3 05:20 PM 發表

試o下用alcohol最慢speed(4X以下)同埋用dvd-r or dvd-rw啦
應該得ga wo...
其實以前我都係用+r去燒,多數都玩到的~用酒精燒既
速度就已經係最慢架啦~
都未試過好似今次咁失敗咁多次!

引用:
原帖由 jor治 於 2007-8-3 05:32 PM 發表

dvd-r 試o左都唔得??
暫時未試,因為屋企無呢~
不過其實係唔係好大關係架~?

引用:
原帖由 jor治 於 2007-8-3 05:50 PM 發表

唔知呀...
試o下無妨ma...
gd luck
唔該晒你就真~

不如燒左玩得到既朋友
講下用邊隻牌子既碟去燒呀~
最好詳細少少,跟住我地試下用呢隻牌子既碟得唔得啦~
THX~

附件

J-League_Winning_Eleven_2007_Club_Championship_JAP_PS2DVD-GANT[bbs[1].UrSky.net].torrent (40.1 KB)

2007-8-1 15:22, 下載次數: 5078

we種子~

前往最後回覆