[原創][PS CD]數碼暴龍育成1

收藏  |  訂閱
12  51.7k

養鼻涕獸好易ge=.= 好似比佢all c 6次以上(吾記得啦=.=)
日文版?我隻英文版無左好多密技。
我養過聖英呀^^(全身金色果隻),我勁開心呀,同人連過機。

引用:
原帖由 uchih_sasuke 於 2006-5-27 04:46 PM 發表

係?宜家唔捨得比隻巨龍死...
聖鷹係咪有六隻翼架?
火同大氣架嘛?
我好憎巨龍:022:,成隻紅色。all c又好大舊:dumpfound
聖鷹係有六隻翼,我係用佢打爆機;)
果招六個火球痴係人地到爆好正:014:

引用:
原帖由 uchih_sasuke 於 2006-5-27 08:16 PM 發表

宇宙老魔?哈哈
應該係最癈既完全體!
我本人鐘意豆豆果D
有得用第9,10招格鬥招
我都玩下宇宙老魔.........有冇d網站教人點養架?
我以前來來去去都係養果d=.=

引用:
原帖由 幸村Y 於 2006-5-27 08:40 PM 發表

真係勁想玩ar~
我記得以前學哂d招
淨番一招格鬥定唔知火既技(以前coco譯做連燒帶打)
呢家超想學埋佢>.<
不過真係唔見有seed...
嗚嗚...
我做下seed先

引用:
原帖由 伊織 於 2006-6-10 03:03 AM 發表

智慧學招我想問係隨機學到定係要學到幾多智力先得 ?
打架時用第三個指令
育失誤包吾包佢係地下all 屎?

引用:
原帖由 伊織 於 2006-6-10 10:27 AM 發表

第3個指令係走果個定係用最少 mp果個 ?
地下柯屎算失誤
走走下去打人,有時會擋,擋三次有機會學到招

我養到機械fei龍呀
yeah:014:
我係由我好恨的巨龍養出來的, 為表示係自己親手養,post張相比大家睇

妖精厘招搞到我隻野,失控,佢普通一招都打成219hp ,我係120到啦=.=

真係好事未停新野又到,就係見到妖精呀;) ,我係到諗緊打吾打好....我隻野得一招

引用:
原帖由 AirWick219 於 2006-6-11 04:09 PM 發表
HAHA 勁...
but 我之前隻熊仔仲勁...可惜岩岩死左,....
係吾係鼻涕 wear左件3變:022:?
引用:
原帖由 弦外之音 於 2006-6-11 05:31 PM 發表
我想問禁乜制釣魚架?
有魚拉支竿,按口 ,  (吾係好記得)

引用:
原帖由 伊織 於 2006-6-11 04:35 PM 發表

我好想養鼻涕
想問下你點養到嫁 ?
我差佢就咩招都齊晒
鼻涕好昜養:022:
係咁all屎就得啦 ,about 5舊屎到啦。

引用:
原帖由 myselfearth 於 2006-6-12 02:50 PM 發表
少許攻略心得分享:
遇見豆豆獸、鋼鐵豆豆、妖精獸既機會率。
幼年-成長期機會率1/33、成熟期1/66、完全體1/99。
我記得以前coco講過遇見既機會率都幾高下...
所以想搵豆豆獸果d,唔好期望自己咁快搵到,
但 ...
好有經驗喎~~~不過我都知道
我一養到機械fei龍就見到妖精,算中頭獎:014:
引用:
原帖由 AirWick219 於 2006-6-12 03:33 PM 發表
係邊到有不運茹ar??要做毛人果個任務
找西啦(果條魚)經過條路有機會找到

附件

DEGIMONPS.torrent (28.76 KB)

2006-5-23 12:10, 下載次數: 2589

前往最後回覆