[吹水] Wii遊戲吹水區

收藏  |  訂閱
9  159.6k

引用:
原帖由 cleanLJ 於 2007-3-2 10:25 PM 發表
400蚊改機 .......... 一D都唔值
每人價值觀唔同,亦有人認為唔值浪費金錢打機

引用:
原帖由 粉妹 於 2007-3-5 03:56 AM 發表
有人話update完會死機喎.
可能用左clone chip, 有人用左正版話update完冇事

引用:
原帖由 yckong 於 2007-3-10 07:23 AM 發表
今日想拎部wii 去改機
去到沙田大家公認係白店既恆星..
我一入到去見到部Wii 開左...我就心諗應該有機改掛
之後我問佢改機幾多錢..... 佢同我講...我地冇改機架喎
之後就同到佢拎左粒WiiKEY 焊緊落部Wii 度 ...
你自己串人先關人咩事喎? 人地有權唔做你生意

引用:
原帖由 bele 於 2007-3-9 10:26 PM 發表
身為該版版主都唔知典解,你真係食濕米:032:
因為版主做得差:071:

引用:
原帖由 yckong 於 2007-3-10 12:33 PM 發表

唔係我寸佢先
係佢話冇做改機,同時自己又係度改緊
"我再問佢...你焊緊粒WillKEY 落去Wii 度~唔係改機,唔通燒緊野食"...咁都唔算串人?

既然唔夠貨, 可能唔做淨改機唔出奇喎

引用:
原帖由 bele 於 2007-3-10 10:49 AM 發表

佢成日假公濟私,都唔明典解admin唔炒佢:046:

:071:
我對admin已經冇期望

引用:
原帖由 patten 於 2007-3-11 10:02 PM 發表
我有野想問~
係唔係改完機就要用setup disk 先可以玩到?
我今日買左部日本水貨,改埋機,但係我買完老番返去,D 老番全部玩唔到?
係機有問題定係D 老番有問題??
thx~
引用:
原帖由 bele 於 2007-3-11 09:26 PM 發表
日版game ok係正常,你唔load setup disk都可以玩日版game,因為你部機係日版,setup disk既目的係update wiikey既 frmware,令佢可以load其他region(美/歐) 既碟
對上幾個回貼先答完, 你睇晒成個貼有咩唔明先再問喇

有人玩G1 Jockey 嗎? 控制是否很過癮? 可惜未有BT

引用:
原帖由 老不死 於 2007-3-21 09:23 AM 發表
我DL完隻G1 JOCKEY . . . 電腦只係認到頭29個FILE係壓縮檔 . . . 其餘就認唔到 . . . 頭29個FILE都係同一個名(CVN-G1JW) , , 之後就係CVN-G1JW.R30 > CVN-G1JW.R31 > ... >CVN-G1JW.R88 哩D名多左個尾 ...
選第一個檔案照解壓就可以,冇問題的

引用:
原帖由 pupib517 於 2007-4-2 09:14 PM 發表
新手一問.....點解我解壓左個file出黎個file name係.iso 但個file icon係.rar呀?
個file已經係4.7G
正常, winrar 係 support iso format

前往最後回覆