狗基金 2/7P.19#284

收藏  |  訂閱
10  20.8k

引用:
原帖由 yickchingw 於 2006-1-5 13:18 發表
好唔dIm牙
3次都輸
再輸就死得ga la~~
要比心機牙!

第 3 場
1  添喜悅  +  2  超力威

先講添喜悅,快活谷1檔已經夠勁,上場能夠win自然好,幾犀利唔使多講,又係慢步速,守內欄3,4位好 ...
犀利 ~
中單 Qin ~ :003:

引用:
原帖由 yickchingw 於 2006-1-12 14:45 發表
呢幾日都有D野做刨唔到馬,俾住D熱門Qp先,講解都行少少,一定要贏錢錢!!!!:angry:

再唔dim既話應該農歷年之前close左佢
咁又唔駛 close 左佢 ~

跑馬無必勝, 大家得閒研究下, 交流下心得, 一齊享受跑馬既樂趣 ~ :cool:

加油啊 !!

引用:
原帖由 yickchingw 於 2006-1-17 13:38 發表
今次選用C跑道, 以內檔馬最著數, 今次選左2隻1檔馬, 但係同場有馬擔飛, 應有5倍到既.....

第六場
影之 ...
支持一下樓主先 ~

化繁為簡, 係一個好事黎, 因現今要中一條單 Qin 或 單位置 Qin, 係一件相當難既事 ~

祈望樓主既基金蒸蒸日上 ~:014::014:

引用:
原帖由 yickchingw 於 2006-1-20 17:38 發表
過年前last 2 DAY..加油..

第 4 場
綠色勇士

排面馬呢場有京城孖寶, 夢寐以求啦, 點解要choose綠色勇士呢, 呢隻馬上 ...
勇中寶放頭跑, 返黎緊緊無 Place, 非戰之罪 ~

引用:
原帖由 yickchingw 於 2006-2-7 21:22 發表
先講第5場, 常山多寶及高風今季無表現, 下場便可落4班, 不易突圍, 盈峰及中國智駒唔知點解呢隻馬次次抽內檔, 等適應水土, 內檔都較難, 歡樂精英上場泥地都無表現, 外檔便難贏, 真叻仔不知為 ...
小福星我都好鍾意, 初出快活谷 1200 米果次, 雖然受惠於快步速, 但佢係直路受阻下返黎都咁近, 今次佢晨課功夫都好辣, 多課尾段開到 22 秒幾, 今次我都睇好佢 ~

引用:
原帖由 nithan 於 2006-2-7 22:30 發表

小福星真係好多人鍾意, 我係別的網頁都有人一早出帖貼佢, 真係通哂天得我唔識貨? :embarrass
其實隻馬我之前係完全無發覺, 我都係睇到基金推介先至識佢, 所以你唔識佢一d 都唔奇 ~

引用:
原帖由 yickchingw 於 2006-2-8 18:08 發表

講真, 我不嬲都會買初出馬, 呢隻都有買到,

所以特別留意, 結果跑入第5, 上場SW1唔知

咩事, 今次SW-好, 跳16課世間少有, 穩勝!
可惜果隻 "金玉駿駒" 唔入圍, 唔係你會中埋條 2x1 Place 過關 ~

引用:
原帖由 yickchingw 於 2006-2-9 17:33 發表

金玉駿駒一定o係3班有馬贏, 今次3檔唔知點解佢唔貼欄, 其實700 o個度佢有機會埋, 不過佢唔埋, 轉彎飛埋出去, BYE BYE左, 馬再成熟D會好D, 睇黎番番沙田好D啦..
跟番段片, 隻馬好似好抗拒跟得太貼前面隻馬黎跑, 於是騎者唯有拉佢出去, 結果走到三四碟轉彎........

引用:
原帖由 nithan 於 2006-3-20 21:29 發表

其實要輸一次馬唔係輸最後直路, 我估戴勝一早幫勝利飛駒留定靚位, 係求仁得仁, 若佢真金白銀買左, 真唔會明知慢速, 仲要慢慢咁跟, 驚死人地走遠左佢有位出咁, 望空上得唔勁, 因佢跟前左, 若佢留後就唔會沿欄上而走中外檔, 咁就必能坐位望贏, 可惜都係個句, 點刨點度都唔夠人家一算!  
完全同意 :009:

所以玩馬仔最好就係小注怡情 :005:

引用:
原帖由 yickchingw 於 2006-3-22 21:57 發表

再次報捷, 跑1,2,4, 頭2名表現很好, 幸運戰駒似乎無想像中咁高, 決定取消銀行馬行列, 虎虎生威真係肥左少少, 下次無呢個倍率GA LA, 紅衣凱旋不是太高, 如果佢走2壘呢個第3已經俾左虎虎 ...
Very Good ~

不過今晚既馬, 意外地咁正路, 賽前估都估唔到 .......

前往最後回覆