上一頁下一頁
發新話題

馬膽精選: 富貴玲瓏、皇帝出巡、佳景飛駒、永利好 #1050

收藏  |  訂閱
41  61.8k

引用:
原帖由 nithan 於 2006-1-18 15:17 發表

黃鑽石係高, 但始終久休太耐, 馬主大把貨, 但我無, 所以唔陪馬主癲, 作配為宜! 快步速可一未必可再! 影之武士我一向對洗仔無乜好感, 又熱.........呢地我順序心水: 勁力寶蹄--->巧奪天工--->魅力漢子-- ...
呢句最精警 ~ :014::014:

隻 "紙醉金迷" 又點睇 ? 今次仲揾埋 "蘇銘倫" 騎.....

引用:
原帖由 nithan 於 2006-1-18 15:46 發表

爆冷不成變熱既馬...........
上次佢係配合埋馬房攻勢而走入黎 ~

今次 "葉楚航" 頭同尾場都有隻馬係度, 唔排除今次又會鐘入黎

上次 11 檔, 今次 6 檔, 雖然 "杜利萊" 操完唔騎佢, 但佢仍然有做功夫, 又拍跳又彈閘, 如果前幾場馬房有手影, 我覺得都要拖埋佢, 話唔定佢同 "黃鑽石" 一齊入黎都唔定 :005:

引用:
原帖由 nithan 於 2006-1-18 16:19 發表

唔係想掃你興, 但一切返黎真係唔易, 杜利萊大概都略知兩隻馬實力, 騎師棄一取另一好少可一齊返!
呢個我都知, 因同場可以選得既馬, 真係好多 ~
擺得係 3T 尾關, 絕對係混亂場合 ~

引用:
原帖由 nithan 於 2006-1-18 16:25 發表

今場應熱唔熱, 應冷唔冷, 果真不易, 但若中到應有一定分頭! :021:
無錯 ~ ;)

呢場除左隻 "喜富龍" 同 "如意福星" 可以睇低一線外, 其他果 D 都係有權可以殺入黎 :002:

引用:
原帖由 yickchingw 於 2006-1-18 16:41 發表
快步速4檔都有成20倍????令人費解...我比較鐘意1+4檔影之武士+快步速.......
大口強既馬, 自從隻 "火流星" 之後, 我都放棄左佢 ~ :009:

不過我都祝你馬到功成 ~ ;)

達仔 ~

今次隻喜樂趣, 睇黎你收好多 ~

今季係佢第 5 次出賽贏馬, 咁你咪中左佢 $160 win ~ :014::014:

引用:
原帖由 nithan 於 2006-1-18 23:11 發表

無錯, 派27蚊雞, 總算本利歸還!! 一額汗! :011:
哈哈 ~

至緊要中 ~ :cool:

支持, 今日我都好鍾意隻 "金碧明珠" ~

其實今日我打算出 "金碧明珠" 為心水, 不過見你已貼, 故改為 "步步勇" ~ :014:

引用:
原帖由 nithan 於 2006-1-22 10:14 發表
今早最新倍率分析, 請指教!

第七場: 機關槍熱得過份, 紅旗飛揚則無想像中咁多飛, 但相信亦屬前列份子, 李易達唔係大熱仲好, 步步勇亦無飛, 今場怪怪地, 小注為佳!
幣傢伙 ~ :002:

仲揾左佢做心水 tim ~
希望臨場會有番 d 信心飛

引用:
原帖由 nithan 於 2005-12-13 08:56 發表
馬膽精選: 濰坊+金碧明珠+逐場心水 #197
勁 !! 1 Win 1 Place

成績唔錯 ~

公喜 公喜;)

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆