上一頁下一頁
發新話題

[其他] 大數陳-好友feel茶-租約期滿-4999

收藏  |  訂閱
298  77.6k

引用:
原帖由 大數陳 於 2008-3-7 03:01 AM 發表

知你買好大,我依家個心卜卜跳。:044:
上個月嬴6千幾 今個月齊頭+5000蚊去玩
萬2蚊本唔信我唔夠玩 月中輸晒既話 即刻介賭
等生意有利先再大注玩 :046:

引用:
原帖由 大數陳 於 2008-3-7 03:08 AM 發表

就算贏錢都要介賭做生意,揾正財梗係最好,贏錢開工,得閒上黎同我地班嘩鬼吹下水,都唔知幾好,講真架。
我都係拎少少出黎玩 我個人鐘意刺激 所以有咩都玩下
生意可以叫拍擋睇住 佢地都知我玩唔停 佢地個個都係賭仔 日日都玩幾百蚊
吹佢地都唔賬:096:  佢地d大股東 我叫青年人 佢地個個3張幾 4張

ps: 我係股東係 係佢地某一樣生意既合作人 ...佢地個個都係攪家族生意

引用:
原帖由 小小大力仔 於 2008-3-7 03:17 AM 發表
又係咁@@果頭有機會入波
唔入就比人反擊整多粒!
買埋200蚊熱刺-1訓:041:
我你對家 客1注 +1 6注 各50蚊

引用:
原帖由 大數陳 於 2008-3-7 03:17 AM 發表

小小朋友股東,唔該你買細d啦,幾百無所謂,千奇唔好太大。
玩既都係嬴既 放心 去到真係本個時玩返 4x5 500蚊 算la :071:

死la 開左隊熱門 之後個d熱門真係要汁生 :025:

引用:
原帖由 大數陳 於 2008-3-7 03:27 AM 發表

呢樣我最同意,熱刺同馬仔:044:
當頭場外圍盤輸錢 跟住就會拿拿林打電話去之後個d熱門隊到

外圍佬#$%^&*(@#$%^&*(@#$%^&* 我比1,xxxxxxxxxxx 咁多你 你同我輸
馬/熱: 咁著數,#$%^&*()#$%^&*(#$%^&* 好過踢足協boo
外圍佬:梗係 心諗(你幫死傻仔 落注加埋開到幾間公司la 比20%有q所謂
馬/熱: ok  0:0 4:4 都照做比你睇

引用:
原帖由 大數陳 於 2008-3-7 03:36 AM 發表

佢無馬賽電話,只得熱刺領隊手電,唉......熱刺就.......:043:
我好欣賞安記 佢地如果唔係打少個真係唔錯 可以和的

之後有咩直播睇 關我地事就最好 比條link黎

又世界罰球 勁過C.朗

有冇咩link睇!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆