上一頁下一頁
發新話題

[其他] 大數陳-好友feel茶-租約期滿-4999

收藏  |  訂閱
298  77.6k

睇黎我最傷 800 + 1500 + 300 +100 = 2700 :043:
          仲有 30蚊走地波膽 2730 仲有200蚊6合彩 2930
          前晚嬴800 - 2930 = - 2130
           大前晚嬴 1400 - 2130 =  730

都唔係輸好多 3個西餐姐 ___ 730蚊:096:
今晚要慢慢黎 聽日先玩大d :046:

引用:
原帖由 大數陳 於 2008-3-7 03:53 PM 發表
開檔啦,靖大家入黎坐下。
返鋪頭攪埋d學生資料先 * 掰

引用:
原帖由 大數陳 於 2008-3-7 03:57 PM 發表

我尋晚第一個諗係你會買得大,所以咪好唔開心,響利華同賓佬揀,遲多1個鐘出我一定會出利華,澈到訓唔著。:043:
事但la 幾日都唔係輸太多 又唔係幾千 幾百姐 今晚同聽日仲有得玩 怕咩 ! 走了 88

我都話 psv +1 嫁la :096:
唉 唔好提 做埋野先

引用:
原帖由 Vicky哥 於 2008-3-7 06:57 PM 發表
正所謂開講有話送佛送到西, 我將呢幾日合符上述大細盤路既場合剔出黎比各位brother參考

球賽編號:星期六 40
國際米蘭
(主)對里賈納
(客)
ht ...
幾好 我都同意 . . .

引用:
原帖由 籃球狙擊手 於 2008-3-7 07:05 PM 發表
亞琛亞盤係咁升水
莫非想而家繼續引人買下盤
都今晚又轉番佢做平手中水
之後開出:092:
買上盤 補和!!!

引用:
原帖由 Vicky哥 於 2008-3-7 07:11 PM 發表
咁又唔駛咁客氣, 我都係輸得多輸出個理論黎姐, 記得多d入黎大陳茶室坐下, 我會一路食住野一路講d心得出黎
要唔要加串燒賣 要找場波經黎 :096:

引用:
原帖由 Vicky哥 於 2008-3-7 07:12 PM 發表
燒賣哥~~~~投注站亞叔今晚買乜:027:
呢幾日攪鋪頭野 我都未去 .....
今晚仲唔想買 聽日先去
多蒙特 對 哈化柏林 細 呢場我諗

1893 08-MAR-2008
00:41   過關 入球大細
2X1 星期五 1 亞琛 (主) 對 格雷特霍夫 (客)
細 [2.5 球] @ 1.95
星期五 2 奧格斯堡 (主) 對 慕遜加柏 (客)
大 [2.5 球] @ 1.85 $900

$900.00

又同我表演 :098:

引用:
原帖由 連少 於 2008-3-8 12:43 AM 發表
燒賣兄 買左啦?
買左la 老陳心水唔買唔得 ...
雷多條
189608-MAR-2008
00:45
過關 半場主客和
3X1
星期五 1 亞琛 (主) 對 格雷特霍夫 (客)
和 @ 1.90
星期五 2 奧格斯堡 (主) 對 慕遜加柏 (客)
主 @ 3.85
星期五 4 多蒙特 (主) 對 哈化柏林 (客)
客 @ 4.00 $200

$200.00

5千蚊 唔要唔得 :096:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆