上一頁下一頁
發新話題

[其他] 大數陳-好友feel茶-租約期滿-4999

收藏  |  訂閱
298  77.6k

引用:
原帖由 大數陳 於 2008-3-8 01:50 PM 發表

賭最大嘅樂趣係你未知道結果,跟住手心冒汗,:044: 成身硬晒,真係過癮。:131:
你又賭咁大 :046:  好在我推介既不死鳥生性 我買左6百 :096:

引用:
原帖由 放大假 於 2008-3-8 01:51 PM 發表

:029: 不死鳥小注、水手大注:029:
我同我d拍檔加埋買左成3千銀 你同我小注 :046:

引用:
原帖由 放大假 於 2008-3-8 01:53 PM 發表

鬼知咩:046: 跟哂你個方法買、
但我水手真係太大注:030:
有汁到就得la 水手真係要吹吹佢 :096:
好戲係今晚 我返鋪頭請教下d波盤分析家先

ps: 唔好誤會 我鋪頭唔係外圍 係補習社 更加唔好誤會 唔係補習賭波 係小1-中5 全科補習 :096:

引用:
原帖由 大數陳 於 2008-3-8 01:56 PM 發表

一個字硬。:071:
對家入粒 會9埋:096:

引用:
原帖由 放大假 於 2008-3-8 01:58 PM 發表

我真係有信你嫁:029:

e~咁姐係有中五女、中學又補習既即係有錢女:096: 正!
下 依家岩岩開左幾日 裝修都未攪掂 不過係學界入面 掘左dd生意
小學生生意最好做
計過條數

= 135人x $800/月
= 108000 -40000開支
= 68000 x 40%(股權__
= 27200$
2個月回本 :096:  半年後又可以攪第樣野!

引用:
原帖由 天瑞燒賣 於 2008-3-8 02:04 PM 發表

下 依家岩岩開左幾日 裝修都未攪掂 不過係學界入面 掘左dd生意
小學生生意最好做
計過條數

= 135人x $800/月
= 108000 -40000開支
= 68000 x 40%(股權_ ...

引用:
原帖由 大數陳 於 2008-3-8 02:03 PM 發表

隻死人臭腳真係1粒都唔入。45元泡湯。:046: :046:
臭咩Q丫 補時有波入 :096:

引用:
原帖由 大數陳 於 2008-3-8 02:05 PM 發表

唔要miss,要同我咁上下嘅F.5女生就ok啦。:071:
都冇 我要用美男計引d f.5女補

引用:
原帖由 大數陳 於 2008-3-8 02:08 PM 發表

咁係揾玉仔幫手。
:096:  我笑了 . . . .. . .  唔講住 出去

vicky哥 我尋晚買入細 :096:
今日又中不死鳥 放大假仔 你有冇跟先 :096:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆