上一頁下一頁
發新話題

[其他] 大數陳-好友feel茶-租約期滿-4999

收藏  |  訂閱
298  77.6k

引用:
原帖由 大數陳 於 2008-3-8 09:34 PM 發表

曼聯呢個細得你一個人開心,又唔知出面有幾多屍骸。
我入左400蚊 :096:  先汁少少 今晚汁多多
希望今晚有2千銀以上
22:59 買左10場 應該收到2千銀既 :096:
嬴左今晚夜d玩左串右串

引用:
原帖由 Vicky哥 於 2008-3-8 09:34 PM 發表
我一早都話你係醒目仔
:096: 好在先索400

引用:
原帖由 Vicky哥 於 2008-3-8 09:38 PM 發表
其實一陣開波場拜神都有d玄機.....
我覺得狗會好似特登開大波開到1.72等係人都覺得狗會唔會咁大隻掛?
呢場我反而想順張買大波, 唔中狗會計
係我既字典入面 0.02凸出呢d 真係諗定先買 (大細___)
冇估計錯 開波前係靠呢0.02-0.07 黎整頓水位 :096:

引用:
原帖由 Vicky哥 於 2008-3-8 09:39 PM 發表
我一叉野:098:
你早講la 你去到咁盡 我都盡埋佢la :046:
解放自己

引用:
原帖由 Vicky哥 於 2008-3-8 09:47 PM 發表
其實我呢期窄窄地架, 相書有云身體有損傷即示氣洩運底, 萬事不宜!
呢次希望托燒賣哥你鴻福可以射住我一齊收錢
我日日都 我都窄窄地 :096:

引用:
原帖由 jjChui 於 2008-3-8 09:49 PM 發表

我都博一博冷要伊奧維 大!!:122:
我請願要 哈特斯菲爾德 大:071:

因為佢水位唔多岩 >>伊奧維
正常咁既往績最多大都係2.05

引用:
原帖由 大數陳 於 2008-3-8 09:55 PM 發表

都好冷wor,不如今日英國波除左頭場開全大。
哈哈 試下整個基金10蚊買全大先 計下星期6 英國波開大既比率 如果多出70% 姐係有錢嬴 :096:

曼聯打得既戰術唔錯 但係個個好似冇力狗咁 . . .. 冇神冇態 輸左半

引用:
原帖由 大數陳 於 2008-3-8 10:00 PM 發表

你果10蚊用黎買2串自己,食落肚都不知幾舔舔利。:071: :096:
同屋企人飲茶次次都食 依家食都驚...:096:

引用:
原帖由 Eaklms 於 2008-3-8 10:00 PM 發表
各位巴打點睇查爾頓同埋卡素爾呢兩場~
w囉 卡素爾4口w了 不可相信  查爾頓-1 都得既

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆