上一頁下一頁
發新話題

[其他] 大數陳-好友feel茶-租約期滿-4999

收藏  |  訂閱
298  77.6k

引用:
原帖由 放大假 於 2008-3-10 09:34 PM 發表
主1.82>1.86>1.89

客2.03>1.98>1.95
再睇定d:046:
睇黎要買主 :096:

引用:
原帖由 放大假 於 2008-3-10 10:05 PM 發表

引蛇出洞:025: ?
yes 但係咪住 感覺上呢次升飛 落去係因為大動向投注 未必係馬會既招式

引用:
原帖由 放大假 於 2008-3-10 10:18 PM 發表
主1.82>1.86>1.89->1.92

客2.03>1.98>1.95->1.92

又出招:044:
和波格嚕 放大假 我個post個個係原來我個fd :041:
岩岩先知 kaka.....佢係賭馬高手 1000蚊買3重彩 佢中左9萬幾3重彩
以後日馬搵佢 你話我介紹!

引用:
原帖由 Vicky哥 於 2008-3-10 10:40 PM 發表

大陳呢期比人做對沖, 攪到佢唔敢出野:096: , 淨係識得訓同食:096:
係對沖 唔係對抗丫嘛 :046:

引用:
原帖由 玉樹臨風 於 2008-3-10 10:42 PM 發表

問題唔大:071: 贏哂咪得囉:096:
玉仔 好耐冇搵我喇boo 次次都係我黎搵你 自己唔識過黎吹個水la :046:

引用:
原帖由 碧含 於 2008-3-11 01:15 AM 發表

吓你好勁呀:071: 外面大細盤都两球渣

3:45pm比兰伦斯
滚球半球    1.180大2   1.000平手/半球    0.880大1.5 / 2   0.710其他博维斯塔    0.740小2   0.860    1.020小1.5 / 2   ...
中2球就走盤 =,='

引用:
原帖由 大數陳 於 2008-3-11 01:26 AM 發表

你唔係出左街咩。
唔係5成 係3.3333333333333成
因為0球 1球 2球 老陳 :096: 你老喇

事9但 買讓球主w 600蚊算
再買200蚊 主w串 第2場客+1 :096:

引用:
原帖由 ooappleoosm 於 2008-3-11 01:54 AM 發表
收硬:025: 咁鬼醒目:122:
:096:  望就咁望 諗成日 頭都大 就咁買算9數

引用:
原帖由 大數陳 於 2008-3-11 02:03 AM 發表

讀完啦,成張電腦台都係口水,作屎囉:046: :046:
係咁食屎 係咁食屎 
又獅子食屎 又食獅子
食完屎又係食屎 :071:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆