上一頁下一頁
發新話題

[其他] 大數陳-好友feel茶-租約期滿-4999

收藏  |  訂閱
298  77.6k

《CC食屎屎》
石室c屎屎c,cc,誓食十獅。屎屎cc屎ccc。

總之就係c屎食c屎 屎食cc屎:096:

引用:
原帖由 大數陳 於 2008-3-11 02:09 AM 發表

我想問好似過左一個限版就要再開過,係幾多呀,有無人知,唔該。
唔知 =,=’唔理住la

1979 11-MAR-2008
02:37   過關
2X1
主客和
讓球主客和
星期一 1 聖保利 (主) 對 1860慕尼黑 (客)
主 @ 2.50
星期一 2 比蘭倫斯 (主) 對 博維斯塔 (客)
客 [+1] @ 1.75 $600

$600.00
買左了 :046:

1982 11-MAR-2008
02:39   過關
2X1
入球大細
總入球
星期一 1 聖保利 (主) 對 1860慕尼黑 (客)
大 [2.5 球] @ 1.95
星期一 2 比蘭倫斯 (主) 對 博維斯塔 (客)
2 球 @ 3.00 $200

$200.00

:046:

其實我覺得2場都係和 =,=" 唔知點解 第6感話我知

條女5行欠打咁 =.=" :032:

引用:
原帖由 放大假 於 2008-3-11 03:03 AM 發表
俾等開波既朋友仔
拜金唔好嬲、我太悶啦

奧斯卡 說:
你既桃花到
奧斯卡 說:
妒忌死
waI~~尋晚飲醉左..不好意思 說:
佢26歲呀..又冇錢...又樣x.....
waI~~尋晚飲醉左..不好意思 說:
佢話媾我
wa ...
出賣朋友 :096:  好事黎既
不過佢真係好x .... 如果呢d女溝我既 我真係會打佢

我識一招叫"還原漂亮拳++

引用:
原帖由 放大假 於 2008-3-11 03:07 AM 發表

咁既樣....... 唉!叫你老死咪諗 發惡夢唔緊要 見一見輸波輸足1星期

引用:
原帖由 放大假 於 2008-3-11 03:09 AM 發表

:096: 網上世界係好易發生意外

不過我送佢一句、愛係唔要樣:071:
:096:  唔敢講....

老陳 又係你隊老葉 :096:
今day攪唔攪葉記

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆