上一頁下一頁
發新話題

[其他] 大數陳-好友feel茶-租約期滿-4999

收藏  |  訂閱
298  77.6k

引用:
原帖由 johnnykck 於 2008-3-11 03:52 PM 發表
亞陳我入嚟偷睇左!放底里爾下盤!:071:
個個以為里爾最少可以食半個 但係唔著數
我建議玩英甲/冠既大波 好多2水以上有力開大  :098:

引用:
原帖由 tc6060 於 2008-3-11 04:41 PM 發表

你d反賠率咁得,今晚一於跟你買多少~:098:
唔好睇好我 我係最唔得個個 :043:

老陳 記得皇馬主場打羅馬嗎!?:096:

等於今晚利記 提示 :096:

引用:
原帖由 tc6060 於 2008-3-11 05:57 PM 發表

你意思係國米久攻不下輸埋???:044: :044:
國米可說是班霸 但佢不幸對上利記
你返一返紀錄 做一做資料搜集
利記支援公司 比英超3甲 都仲要有財有力
講返支利記 佢係no.1 搵真銀既球隊
今次世界睇好國米 但係我唔會咁諗....
搵銀no1 歐聯no1值幾錢!? 比佢踢1季收d假波數 差唔多
唔講搵銀....

講支利記 佢遇強"月"強既實力 不可看低一線

如果要我買呢場 我會好保守地買+1客w 另外會補小注波膽主w 2:1 ___國米有3頭6臂最多入2粒 但係利記點都會死多粒 計返條數 = 2:3(1粒作客入球得益___

廢話太多 結論係_我都唔知:096:

引用:
原帖由 jason6676 於 2008-3-11 06:09 PM 發表
tc6060 ,天瑞燒賣,大數陳  
請問你地知唔知有邊個網站可以睇到各家外圍投注額同賠率变化??我搵唔到呀...唔該help下我:029: :029: :029:  
寶寶魚上2頁都貼左la 我都係有重冠 同埋自己開住部電腦

引用:
原帖由 jason6676 於 2008-3-11 06:14 PM 發表

我想問咩叫凱利方差????
請看圖識字 我不清楚 :096:

引用:
原帖由 大數陳 於 2008-3-11 06:18 PM 發表

唔同,皇馬同今年國米梗係有分別。
今晚便知龍與鳳 :096: !

引用:
原帖由 大數陳 於 2008-3-11 06:55 PM 發表

好呀,你都得嫁啦,全上盤炒埋一諜,實有隊d骨梗你。:071:
今晚星期2 英冠/甲快車 個個都和波就玩完 :096:  今晚推計 5成會和 2成正路 3成意外 :098:

唔該 埋數 修咸頓直w "

解話 : 睇下出面盤口水位 十足水位 馬會就做1.95 好明顯怕賠多左
(平半___

呢場唔洗諗咁多 , 其他就慢慢度

引用:
原帖由 大數陳 於 2008-3-11 07:08 PM 發表

你真係唔好制呀,我同你咁老友至講,你唔覺得盧頓有d明派錢俾大家咁,之前乜都唔開,上次一開又輸2粒,馬會又派,今次馬會唔怕死又開讓球主客和,佢有無咁多錢派?就算1.4個主win都大把人用黎過關,真係慈善團體咩。:096:
我請願買大 仲有機....:097: :098:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆