上一頁下一頁
發新話題

[其他] 大數陳-好友feel茶-租約期滿-4999

收藏  |  訂閱
298  77.6k

星期二 4 斯肯索普 (主) 對 普利茅夫 (客)
細 [2.5 球] @ 1.65 $:098:

星期二 2 科特布斯 (主) 對 史特加 (客)
細 [2.5 球] @ 2.15 $:071:

班士利 (主) 對 葉士域治 (客)
大 [2.5 球] @ 2.05 $:098:

星期二 23 華素爾 (主) 對 白禮頓 (客)
客 [+1] @ 1.70 $

星期二 13 修咸頓 (主) 對 李斯特城 (客)
主 @ 2.05 $

引用:
原帖由 放大假 於 2008-3-12 12:15 PM 發表

我跟哂大陳買嫁啦:046: 2日差唔多一皮:046:
你唔問下我 , 枉我教你玩馬仔 :046:

引用:
原帖由 小小大力仔 於 2008-3-12 12:17 PM 發表
今日D盤真係...
阿爾克馬爾  對 飛燕諾  
阿爾克馬爾近9場都無嬴過波
咁都有得讓==?平手先合理喇...
燕豪芬  對 熱刺  
琴日以經提過
熱刺只有呢個杯搶
呢場合理盤開讓半先岩...
平手和左唔洗輸錢= =?
...
飛燕諾 [0 / +0.5] <<<<<<引人買

引用:
原帖由 小小大力仔 於 2008-3-12 12:18 PM 發表

5X1定單場:036:
單場 尋晚2條5串1 都差1關不過玩好細

引用:
原帖由 拜金=.= 於 2008-3-12 12:19 PM 發表

:071: 你唔駛返工咩...咁早
有人做嫁la:096:

引用:
原帖由 小小大力仔 於 2008-3-12 12:19 PM 發表

熱刺會唔會先係真命天子:025:
今場睇埋個陣答你! :097:

引用:
原帖由 拜金=.= 於 2008-3-12 12:26 PM 發表

:071: 老闆幾時帶我去參觀下你間燒賣鋪
自己來 元朗遵道書院 報名處 上面裝修緊 同埋 壽富街元朗中心 3樓分校 入面有2間  招生處就係元朗大馬路零食密語對面馬路 :096:

引用:
原帖由 小小大力仔 於 2008-3-12 12:26 PM 發表
阿爾克馬爾  對 飛燕諾  
1.92                             1.92
會唔會個庄博你唔敢買
引得太明顯
話比人知主隊嬴左9成咁:030:
真係要唱支歌仔 : 難分真與假 .........................................
返轉頭可能點解咁 睇下飛仔出場名單!! 我唔熟 搵熟人睇

引用:
原帖由 小小大力仔 於 2008-3-12 12:35 PM 發表

我都唔識睇:025:
有psp就開 winning eleven 2008 睇下就知la

引用:
原帖由 放大假 於 2008-3-12 12:38 PM 發表
:043:
喊都冇用 係男人既搵方法企返係身!!!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆