上一頁下一頁
發新話題

[其他] 大數陳-好友feel茶-租約期滿-4999

收藏  |  訂閱
298  77.3k

引用:
原帖由 大數陳 於 2008-3-5 01:43 AM 發表

西布朗係入球大嘅保証,不過今次1.82,我係好驚,一向都開1.78樓下,今次好似荀得交關。葉記我都堅持買得。
你次次都買嫁la :096:  你係fans 冇法子la

引用:
原帖由 siuming258 於 2008-3-5 01:46 AM 發表
我都數要追返尋晚費利拿條:043: :043:
今晚我中的話:131: :131:
明天奶茶我請:036: :036:
還要加燒賣:071: :071: 請大家支持:098: :098:
咁豪氣 燒賣加左價 $1888.00 1串 唔係有金 係普通一串
你中左都替你高興la 中左咪聽日跑馬囉:096:

PS:我係教人又賭波又賭馬既魔鬼 :096:  最好過埋大海玩返幾手

引用:
原帖由 放大假 於 2008-3-5 01:55 AM 發表

咪道到我真係過大海:046: :071:
燒賣only one 你話貴唔貴 貴精不貴多丫 細佬

ps: 唔好丫你 我唔想有人返唔到黎

引用:
原帖由 大數陳 於 2008-3-5 02:15 AM 發表

今晚好多人會買2,3,4場3x1,大家話會唔會主勝全部過晒x埋有2.3倍,我自己就諗邊隊唔駛理我地感受又出到線果隊就要避避佢。
我歐聯 係買左半場w 1場 仲係小小地玩 最狗搵笨係今日呢d歐聯

引用:
原帖由 hkarsenal2008 於 2008-3-5 02:18 AM 發表

大數陳...你好嗎

我係曾經響架貨車旁邊同你食過煙,喳過手既人....
呢三場最值得小心既..會唔會係曼聯?
佢係明星嗎!?

引用:
原帖由 hkarsenal2008 於 2008-3-5 02:27 AM 發表

只係有一煙之緣姐...
講真窩

曼聯同西維爾都要小心
近四口 一球球半 > 球半 既澳門盤口

全部下盤

鴨巴甸 VS 拜仁   一球球半>球半 2-2
利物浦 VS 米士杜堡 一球球半> ...
對盤分析係好 但係莊家12路章法 佢行死呢條 等於自尋短見
比d數學天才計算到咪死得. 但係我都支持你既說法 加上我覺得 曼聯都ok (冇計 我係佢fans_
但係西記都可能不成問題!

引用:
原帖由 大數陳 於 2008-3-5 02:35 AM 發表

唉.....呢d教訓成日都有,但大部份人又點敵得過心魔,贏梗wor,我成日同d巴打講唔學識放棄就唔好賭波,多多都唔夠進貢。
放棄賭波 叫佢地去賭馬 放棄賭馬 叫佢地過大海 放棄金沙 叫佢地去街邊同d丫婆賭 :096:
人生就係一直賭緊 . . .賭 一定要收放自如

引用:
原帖由 hkarsenal2008 於 2008-3-5 02:36 AM 發表

你好嗎

好得意的

捉澳門攤路唔係容易

曾經早排九月十月既時間

條路係好似大姨媽咁

準到你唔信

十四日一個循環

呢期係行呢條路 就行死呢條路

但自從推出左一樣叫......... ...
不用客氣 我好隨和  . . . 跟章打 也許是對... 不合我個人風格而且 我專打反路 :096:

引用:
原帖由 嘗________弟 於 2008-3-5 02:42 AM 發表
1)嚴選6-8個對賭有技巧之士做
2)只限星期一至星期五推介(因星期1-5時間同場次唔會咁亂)
   (星期六日大多數自己友要出街)
3)開波前3個鐘出推介(冇信心最好不出)
4)開波前1個鐘,所有自己友必提交對推介的意見 ...
白禮頓 唔該 上菜

引用:
原帖由 大數陳 於 2008-3-5 02:46 AM 發表

我最近研究拆炸彈,成績相當好,有時間一齊諗諗,最近d炸彈真係比以前多好多,專係針住我地班睇盤佬,屍橫遍野,最叻果個最近都俾佢炸到好傷,你知我講who。
邊個 = =?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆