上一頁下一頁
發新話題

[歐洲賽事] Johnny + Ponti + Cecil & 好友心水帖

收藏  |  訂閱
80  125.2k

引用:
原帖由 johnnykck 於 2008-2-16 10:36 PM 發表

布里斯托流浪 w1:0:071: :098:
唔知會唔會又一場即止!:026:
買你對家  川迪 [0]  
:071:

引用:
原帖由 Vicky哥 於 2008-2-16 11:06 PM 發表
johnny仔, p仔講得岩呀,
呢期如果覺得自己窄窄地就唔好再追, rest 一排, 儲下d運氣先....
到覺得運氣返黎個陣先再買大d, 一舖二舖就乜都返晒黎喇!

我有一個試運方法比你參考下....
通常我覺得呢期手風唔 ...
p仔係講緊我>.< 唔係JJ仔

卡斯魯厄 0-1 利華古遜
查爾頓 1-0 屈福特
各入多1-2粒就叫糊 :036: :036:

引用:
原帖由 johnnykck 於 2008-2-17 01:00 AM 發表
哈!哈!即場買中班士利!:131: :071: :036:
今晚肥喇!好Hi 呀!:098: :071: :098: :096:
高招 買100蚊可以去旅行tim la!

PONTI 呢條救命唔錯 拍手比你!:036:
ACWIN 串曼聯大 500蚊買!
1358 17-FEB-2008
00:59   過關
2X1
主客和
入球大細
星期六 32 帕爾馬 (主) 對 AC米蘭 (客)
客 @ 1.85
星期六 33 曼聯 (主) 對 阿仙奴 (客)
大 [2.5 球] @ 2.05 $500

$500.00

比D掌聲黎! 拎返頭2場 輸半格個D先
今晚死都唔訓 由頭打到尾!

1361 17-FEB-2008
01:42   入球大細 星期六 33 曼聯 (主) 對 阿仙奴 (客)
大 [3.5 球] @ 1.68 $500

$500.00
再入 唔洗講野!

引用:
原帖由 玉樹臨風 於 2008-2-18 08:49 AM 發表

沒有周師兄的第49天,晴,冇咁凍,今日玩打飛:096:206217-FEB-2008
09:25過關 主客和
5X1星期日 13 費倫天拿 (主) 對 卡坦尼亞 (客)
主 @ 1.40
星期日 20 基爾馬諾克 (主) 對 格拉斯哥流浪 (客)
客 @ 1.42
...
唔該風仔>< 要叫p仔比個尊貴樓主黎做先得 :096:
尋晚唔錯 幾正路 係西甲有3場都唔正常!
一場馬賽+士記 由嬴幾百變嬴千幾~ 岩岩好 夠比條女去shopping!

今晚個d歐聯 進取d 唔買讓球 直接買w 好分 :036: :036:

只要長跟 總有機會拎返失去既
eg: 老周心水 我幾時都買20蚊串晒佢 11月係中得最多
近期真係嘛嘛 :071:  呢個係用小本跟買既統計

而個人心水 只夠1個月洗費 3000- 6000

引用:
原帖由 cecilchao 於 2008-2-26 08:58 AM 發表

:043:  我唔信愛華頓, 買左曼城....真係抵死 :043:
到你1樣la我 抵死 活該 依家d開盤手 勁左 :046:  捉到我地d心理戰!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆