上一頁下一頁
發新話題

[其他] 大數陳-好友feel茶-租約期滿-4999

收藏  |  訂閱
298  77.4k

引用:
原帖由 放大假 於 2008-3-6 11:39 AM 發表

我哥哥幫我搞、有時會幫我買埋股票、當keep錢、
因為無一個人迫我羅錢出黎我係會唔洗一個星期用哂
你18歲人都有咁多基金 :096:
我都有基金 1個月都係比1千蚊 買左2份 保險750蚊
之前都炒下金 1萬5千為1張 可炒升跌 20蚊為1倍仲好賺
eg:你炒佢升  升左20蚊 1萬5 變3萬 不過佢跌20蚊你1萬5蚊變0 ...:096:
但係個期金價升 玩左幾萬蚊 賺左7萬蚊 即走 :096:

依家都未係時候 太高位喇 差唔多1千 , 等佢差唔多炒佢跌

股票一d都唔多好賺 個人認為!

引用:
原帖由 放大假 於 2008-3-6 12:22 PM 發表

19啦19啦:032: 呢家唔博等幾時?
大起大跌唔岩我、我成日覺得太大起大跌不如買場單雙:041:

<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
哈哈 我冇後悔教你賭馬 你而經係1個病態賭徒 ....
幾時一齊拎幾千銀過大海先 :096:

上大陸玩d 大細機都仲得 東門 有得玩 :096:

引用:
原帖由 放大假 於 2008-3-6 12:35 PM 發表

:029: 死人頭琴日馬仔衰左 哈要等下個星期六不過星期6好玩d有得睇電視

幾時~?等我過左關口出黎一齊飲野呀
明年今日嚕真係 = ='
我個個月嬴幾千銀都夠la 自己都係娛樂下 最緊要生意仔有錢賺... :096:

尋晚我推介波圖 羅馬 又冇人聽我講 真係

引用:
原帖由 mushroomen 於 2008-3-6 12:58 PM 發表

没人聽唔緊要,只緊要有贏賺:036:
沒法子 我沒所謂 反正我都只送有緣人

引用:
原帖由 0嘉靈兒0 於 2008-3-6 01:07 PM 發表
我又黎坐下先^ ^
係唔係可以叫野飲~
可以 老板唔係樹 ...我係伙計 請問靚女飲咩!? 加唔加串燒賣...

引用:
原帖由 大數陳 於 2008-3-6 02:40 PM 發表

點會無,你尋晚唔賭馬咪乜數都追得返。:046:
佢賭左輸9埋la :096:  我汁左7百幾蚊 波又索左幾百 :096:

引用:
原帖由 放大假 於 2008-3-6 02:41 PM 發表

:071: 知衰啦 TCH都話左我一餐

今晚一定要收回失地:046:
頂你 尋晚我都話波記同羅馬 因為唔聚飛 所以好易中 :096:

今晚我有心水會放上黎 有緣就睇下la

唔講住 返去睇鋪頭裝修 有冇小朋友要補習 有搵我 :041:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆