上一頁下一頁
發新話題

[其他] 大數陳-好友feel茶-租約期滿-4999

收藏  |  訂閱
298  77.4k

1:1 下回合 又係和 0:0 有作客入球 跟住出線

引用:
原帖由 大數陳 於 2008-3-6 06:30 PM 發表

買佢不如先睇下佢個後防有幾多次唔失波,對隊拉脫2場都失波,psv邊弱得過果隊,1.6win不如入球大。
聽日先賭大細 今晚d大細好q難捉

暫定必買 安德列治[+1'
兄弟必看 :096:
利華古遜 [0 / -0.5] 留意!!!!! 信心都高...
登地聯 細 ....有機有機 :096:

暫定必買 安德列治[+1'
兄弟必看  
利華古遜 [0 / -0.5] 留意!!!!! 信心都高...
登地聯 細 ....有機有機

上菜

唔該 賓周汁 :096:
心水:安德烈治+1
教授 _賭徒嬴錢訣--------:098:
(平常心),對一般既賭仔來說好難存有....我所指既平常心 其實好容易
1.eg:曼聯 vs Ac 2.00 3.00 3.85
個個心諗 嘩!#$%^&*( 曼聯咁吸引一於大大注買
ps: 大家要抱著平常心 去研究下 正選球員名單 ...盤口只係馬會開來吸引賭仔
2.eg:面對鬼盤既多數賭仔
你%%^&!呢個盤咁&鬼 實係高水個邊la
ps:真係鬼盤嗎!? 你點知!?
3.eg:尋晚輸1萬 今晚用2萬追返
#$%^&*( .尋晚輸成雞,今晚點都要追數 $%^&*
ps:可以用4x5 5x6 以小小既錢 慢慢一步一步 唔好咁急於追

雖然唔係打得好詳細 希望大家抱著平常心面對每一天既賽事

引用:
原帖由 放大假 於 2008-3-6 10:30 PM 發表

可以精華左佢
人地d精華成千隻字 我真係冇心機打 小小地 希望大家明白

引用:
原帖由 放大假 於 2008-3-6 10:37 PM 發表

3.eg:尋晚輸1萬 今晚用2萬追返
#$%^&*( .尋晚輸成雞,今晚點都要追數 $%^&*
ps:可以用4x5 5x6 以小小既錢 慢慢一步一步 唔好咁急於追

我最睇好第3點

我個人唔識睇盤一味講運講時勢
但真架... ...
係丫! 希望大家會抱平常心

引用:
原帖由 小小大力仔 於 2008-3-6 10:46 PM 發表

我玩開刀仔斬大樹~無呢D問題:096:
我都係4x5
有信心先單場!

咪話我唔博 :096:
1875 07-MAR-2008
00:10   過關 讓球主客和
2X1 星期四 1 安德列治 (主) 對 拜仁慕尼黑 (客)
主 [+1] @ 2.15
星期四 9 基特拿 (主) 對 登地聯 (客)
主 [+1] @ 1.85 $800

$800.00
其他唔公開 :096:
大家可以同我討論心水

引用:
原帖由 放大假 於 2008-3-7 12:15 AM 發表

我2串1唔夠膽玩禁大:030:  燒賣佬有錢
單場都係玩咁上下 不過我都係覺得足協呢d買下盤穩d :096:
你估d球隊唔到

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆