上一頁下一頁
發新話題

[其他] 大數陳-好友feel茶-租約期滿-4999

收藏  |  訂閱
298  77.3k

引用:
原帖由 大數陳 於 2008-3-7 12:20 AM 發表

幾大幫你打氣,收左可以萬歲囉,得唔得先。:071:
安記我點都睇好 佢主場有保證 理得佢邊隊 尾場就係vicky哥推介
事9爛但加上去好睇d

馬賽-1和我都入左貨 因為馬賽佢向來都係小小地w左就算 做人踢波唔貪心

回應: 尾場細 真係唔錯 反盤路is gd!

引用:
原帖由 放大假 於 2008-3-7 12:23 AM 發表
OK仔個買法係咪咁 如下
A 穩膽
B 小進取
C 大進取
互串?
yes.....
其實3個都係膽咁嫁喇 .....
3x1 80蚊交收 中1條都夠補錢 好運好力既話全中收2千

引用:
原帖由 放大假 於 2008-3-7 12:27 AM 發表

我成日好驚呢d...太多條好易走火入魔

再回答、個場其實我買和同細
gd ! 希望你中

引用:
原帖由 大數陳 於 2008-3-7 12:31 AM 發表

頭場有直播。
賭波另一個格言___ 即場有得賭 熱隊輸到無:096:

引用:
原帖由 ~@ok仔@~ 於 2008-3-7 12:40 AM 發表

點解要分析我呀
冇計 = =" 你條方式有保証! :096:
我以前都係咁買 但係都係有問題存在

引用:
原帖由 大數陳 於 2008-3-7 12:45 AM 發表

都唔知拜仁想點,睇即場有無著數。
有既 我諗 1.5買大囉可能 kaka

有得追^^!

輸多粒即入貨買 馬賽+賓菲加 :096:

1878 07-MAR-2008
00:11   過關
2X1
讓球主客和
半場主客和
星期四 3 馬賽 (主) 對 辛尼特 (客)
和 [-1] @ 3.30
星期四 8 賓菲加 (主) 對 基達菲 (客)
主 @ 2.75 $300

$300.00

1881 07-MAR-2008
00:13   過關 半場主客和
3X1 星期四 5 格拉斯哥流浪 (主) 對 雲達不來梅 (客)
客 @ 3.55
星期四 7 熱刺 (主) 對 燕豪芬 (客)
主 @ 2.15
星期四 2 費倫天拿 (主) 對 愛華頓 (客)
客 @ 3.45 $100

仲有2條飛 唔怕唔怕 :098:

$100.00

引用:
原帖由 大數陳 於 2008-3-7 02:28 AM 發表

俾d信心1粒搞掂晒,殺呀。:046: :046: 我杯啤酒點都要飲,同我上治倉。
1:1和波格 依家好想入個2.5細 ^^!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆