[歐洲賽事] Johnny + Ponti + Cecil & 好友心水帖

收藏  |  訂閱
23  124.7k

主客和星期六 38赫斯 基特拿1.53刪除
主客和星期六 39馬瑟韋爾 基爾馬諾克1.75刪除
讓球主客和星期六 40格拉斯哥流浪 [-1] 福爾柯克 [+1]1.65刪除
讓球星期六 60西維爾 [0] 巴塞隆拿 [0]1.88刪除
讓球星期六 48梅西亞 [0 / +0.5] 維拉利爾 [0 / -0.5]1.86刪除

5注分開買~
9-2-2008

呢排D波...睇下當個參考就算....
玩得大好易損手爛腳= =

page2#18有小弟既小小小心水@@

引用:
原帖由 cpl2210 於 2007-8-13 11:17 PM 發表

打左一大段字…
0岩唔0岩心水都支持巴打:041:
嘻嘻,聽落好似唔係好岩你嘴型喎

引用:
原帖由 cpl2210 於 2007-8-13 11:40 PM 發表

打完就知架喇:041:
依家出果d都係叫心水:096: :096:
你出果d就係心水
我果d極其量都係吹水姐:096:

引用:
原帖由 cecilchao 於 2007-8-14 12:38 AM 發表
原帖由 cecilchao 於 2007-7-29 10:58 PM 發表
Cecil 投注場次:
德國乙組聯賽
慕遜?br />
http://analysis.hkjc.com/hk/sb/image_lib/flag/flag_ ...
cecil兄中慕遜加柏同佐加頓斯好喇><
咸史泰斯就輸半格啦~哈哈哈哈

更新了~
有心既可以睇下我d"吹水":027:

引用:
原帖由 123lok 於 2007-8-15 08:43 PM 發表
我次次都贏 5到日本仔D錢既..真係好難觸摸呀..:028: :028:
今日日職小勝700$

引用:
原帖由 雪白之葬。希 於 2007-8-16 12:59 PM 發表

3x4 搵高水波好,唔係中兩關都回唔到...

馬會好衰~白蘭恩只開主客和...
白蘭恩可以買大/主主,總比買主好

引用:
原帖由 雪白之葬。希 於 2007-8-16 01:11 PM 發表

有日職乙,唔夠用,羅你2-3千...thz~
pk....我玩西呀.....

前往最後回覆