馬膽精選: 富貴玲瓏、皇帝出巡、佳景飛駒、永利好 #1050

收藏  |  訂閱
15  61.5k

依隻好就好, 不過成日都好運滯
唔止佢, 同馬主隻強中首又係極難出頭

有時馬主養馬運唔好上黎真係唔到你唔信
你睇東威之星, 同菓然好就知, 睇見都驚

唔知點解
我總係覺得喜樂趣隻馬有 d 內在毛病
前次睇走勢, 真係以為佢上次贏得
成條直路望住佢點走, 衝落又唔係咁勁
又一次令人失望
隻馬好唔穩定

講番隻閃電, 我都覺得佢贏面壓一

nithan 兄會唔會再俾隻喜樂趣呢

nithan 兄
全靠你隻鑽飾年代幫我老逗贏左錢呀
信寶(自己度) 搭 鑽飾年代單 q 派 381.xx
支持!!

不過, 隻自然好就認真運滯, 有位上既話 sure win
依隻我老逗就冇買, 因為太熱

另外, 隻喜樂趣, 就真係唔太鍾意, 所以都冇買 ^^ 隻馬次次熱, 次次死
就算之後俾佢贏番 2 場, 都填唔番而家  nithan 兄你追左佢咁多鋪條數 啦

依隻馬, 唉, 真係唔睇好, 唔係意外就係發揮唔到
有 d 馬真係唔贏就唔贏, 好似隻自由鳥咁
唯一贏馬果次都俾人告甩..............唔到你唔信

引用:
原帖由 nithan 於 2006-1-5 09:15 AM 發表

你爸爸就好啦, 我無拖信寶, 重心買落win, Q只拖了晨曦彩虹同埋打邊爐咋! :010::010:
喜樂趣我已歸納為銀行馬, 係長追的, 就算無推介時我都會買, 策略係第一次十蚊, 輸左第二次廿蚊, 再輸第三次四十, 再輸就八 ...
其實若非受阻
鐨飾年代是可以贏的

點都好啦
nithan 兄加油
繼續俾 d 堅料俾大家!! :014:

我都支持黑鷹
賴維銘換蘇銘倫
點止高半班
我諗今場贏左 8 成

nithan 兄去左邊??

引用:
原帖由 nithan 於 2006-1-16 11:20 PM 發表

真係有好多個掛住我?? :007::007:

詳細分析等明天有賠率才作推介, 趁家陣有時間, 先黎個逐場簡介心水俾大家參考下!

第一場: 金玉駿駒蘇銘倫過檔後肯騎, 應有一定狀態, 此駒有質有態, 磅雖重但對手大幅減 ...
支持一下

順帶問問 d 台 係邊?
唔知我可以去睇下嘛?

引用:
原帖由 nithan 於 2006-1-17 11:13 PM 發表

d 台係指別的討論區, 恕不能在此詳述!!! :014:
pm 都不可以??

引用:
原帖由 nithan 於 2006-1-16 11:20 PM 發表

真係有好多個掛住我?? :007::007:

詳細分析等明天有賠率才作推介, 趁家陣有時間, 先黎個逐場簡介心水俾大家參考下!

第一場: 金玉駿駒蘇銘倫過檔後肯騎, 應有一定狀態, 此駒有質有態, 磅雖重但對手大幅減 ...
如果喜樂趣今場又贏唔到
nithan 兄仍會對他不離不棄嗎? :005:

前往最後回覆