上一頁下一頁
發新話題

【紅爺CLUBBING @ IN CLUB】《5月10號 (六)》【 P.1 詳情+相片+吹水】暫定

收藏  |  訂閱
176  23.4k

引用:
原帖由 bee141 於 2008-2-4 10:21 PM 發表

初一都係大陸.....甘堅
我老喇.無甘好精力
無家可歸.....
家人番晒老家,
得我係度.....
咁無奶油6號玩完
8號又上去架,車費都差唔多啦!!!:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 bee141 於 2008-2-4 10:26 PM 發表

又靚仔又玩得又飲得....真定假
搞到我都想就佢:smile_44:
緊係啦.
哈哈哈.
你初二過來睇下咪知囉.cc:smile_40: :smile_40:

引用:
原帖由 clearofwind 於 2008-2-4 10:25 PM 發表

dicky兄...呢頂高帽大到笠到落腳趾喎
又唔好咁講,
你,
當之無愧啦.cc.
:smile_40: :smile_40:
真係要捉你去魚池度釣番幾條人魚番來呀.cc

引用:
原帖由 GINcipal 於 2008-2-4 10:30 PM 發表
push1push Mr.9 :smile_38:
前日同你亨唔夠,
星期五同你亨番幾支下.
:smile_40: :smile_40:

引用:
原帖由 clearofwind 於 2008-2-4 10:32 PM 發表

如果有既大家分享下有咩所謂, 但都要靠你:smile_38:
好耐無係8仔度釣魚lu,
今次睇下釣唔釣到先!

引用:
原帖由 clearofwind 於 2008-2-4 10:37 PM 發表

咪聽佢吹水啦~~:smile_39:
我呢d屎梅爛猜唔飲得.....
衰仔,仲乜講晒我d優點出來呀,
咁我下次點扮斯文溝女呀.....
:smile_22: :smile_22:

引用:
原帖由 stevenlung 於 2008-2-4 10:49 PM 發表
pushing.............:smile_40:
乜你又咁遲呀...哈哈:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 clearofwind 於 2008-2-4 10:51 PM 發表

咁你都講得出口.....:smile_14:
你又唔係斯文,唔洗扮啦~
你行高大威猛路線嘛~:smile_40:
行出黎個款就夠殺啦~:smile_34:
雖然我外表係好高,
但我骨子里都係斯文果類嚟架.
威猛就唔敢講啦,
不過肯定大過陳冠x囉....:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 stevenlung 於 2008-2-4 10:58 PM 發表

30晚都去 ?:smile_45:
年卅應該會去,
不過重考慮緊...!!:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 stevenlung 於 2008-2-4 11:01 PM 發表

陳冠x 簡直係男士之光..........:smile_38:
無能有錯啦,
你睇佢果條.....
連陽痿嘅見到都自豪啦.
哈哈哈:smile_30: :smile_30:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆