上一頁下一頁
發新話題

★★★★★【教主】留言信箱★★★★★

收藏  |  訂閱
64  124.0k

打個招呼先,你好dehum 兄,威兄:030:

引用:
原帖由 dehum 於 2007-1-15 11:32 PM 發表
下次交流下,輸咗唔好瓜瓜叫就得,完全免費不收入場費:097:
一定一定,到時比d毒特料你:096:

引用:
原帖由 dehum 於 2007-2-5 07:14 PM 發表

都係捉錯路,唔能夠中兩場,失敗要檢討,下次都係一場算數,集中火力。
dehum兄, 兩場中一場,已經有50%命中率,算可以收貨啦:036:

一膽兩腳,簡而精,確令小弟佩服:036:

引用:
原帖由 dehum 於 2007-2-12 10:42 PM 發表

4x15pQ:第一場1.好當家、9.事必得
              第六場5.利是鋒、7.濰坊
              第七場6.祥勝奇駒、7.威威之星
              第八場11.星運主帥、12.百利旺
學下橫眉兄不過買pQ,中咗一樣掂! ...
第6場 5 利是鋒已退出,由後備晶片王補上

引用:
原帖由 dehum 於 2007-2-12 10:42 PM 發表

4x15pQ:第一場1.好當家、9.事必得
              第六場5.利是鋒、7.濰坊
              第七場6.祥勝奇駒、7.威威之星
              第八場11.星運主帥、12.百利旺
學下橫眉兄不過買pQ,中咗一樣掂! ...
頭場隻一嫌負磅太重,9 號 事必得換韋達即變大熱(最多只p),
呢場有暗湧,會爆:071:

引用:
原帖由 dehum 於 2007-3-25 09:33 PM 發表

唸住隻長驅差唔多係時候,魔術師都出擊,幫榮大董威威,可惜...........P都無:043: :043:
教主,我同你都一樣係咁睇隻長駒............:043:

引用:
原帖由 橫眉冷看干夫指 於 2007-3-25 10:17 PM 發表

:025: 今季出親都買{首騎士,星運主帥}:098:
哥哥首歌咁: 共同渡過:036:

引用:
原帖由 橫眉冷看干夫指 於 2007-3-25 10:21 PM 發表

:025: 依隻{廢馬}泥!冇弗o四至五場冇料到,通常都唔係好嘢!
下次放佢入雪房:032:

引用:
原帖由 hk1122 於 2007-3-25 10:27 PM 發表

認同.........等隻馬去快活谷先林啦.......佢都係要等好形勢先有機~ :071:
趙雲都黎左,幾時到關雲長:096:

引用:
原帖由 橫眉冷看干夫指 於 2007-3-25 10:31 PM 發表

:025: 巴斯今日周圍揾你呀:043: :029: :043: :029:
共同渡過

垂下眼睛  熄了燈
回望這一段人生
望見當天今天
即使多轉變
妳都也一意跟我共行
曾在我的失意天
疑問究竟為何生
但妳驅使我擔起 ...
我買個d,我尋日已post過 (lost o麗)
我地同樣要過家庭樂,尋晚半夜已買定所有自己target馬,唯一慶幸睇左危險兄先執翻身彩,
係喎,你都好似都有中播:096:

附件

2007-2008贏馬有方.rar (413.07 KB)

2008-2-7 12:25, 下載次數: 153

最新一期

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆