上一頁下一頁
發新話題

★★★★★【教主】留言信箱★★★★★

收藏  |  訂閱
64  124.0k

引用:
原帖由 dehum 於 2007-3-25 10:39 PM 發表

你點對佢,第時老左佢點對番你,唔想做孤獨老人!:071:
Master又係好似危險咁整個好意頭,888入現金,
危險就88888入銀行:096:

引用:
原帖由 hk1122 於 2007-3-25 10:41 PM 發表

先嚟個...男變女...再嚟個女變男:071:
今年行花市,見到有得買明星三國誌撲克牌,你個趙雲係劉德華:071:

引用:
原帖由 愛的彩虹 於 2007-3-25 10:43 PM 發表

呢d馬長期唔追好d...呢件衫我最有期望既係隻"魔術師"...跑左幾次都已經有少少覺得唔對路...上次跑第3都冇中到...:043:

上季仲記得有隻飛劍係咁放飛劍插到好多人瓜晒嘛...:071:
就係咁我先至比佢吹脹:032: ,我上次就係中魔術師位置,呢次就咁比翻佢:046:

引用:
原帖由 橫眉冷看干夫指 於 2007-3-25 10:46 PM 發表

:025: 少少姐!同你比,冇得比,你羸親都十皮ハ皮,你先係好嘢{馬評天地最強者!巴斯}我一定{唱}你:071:  
豬皮定牛皮(下次都係收埋D飛),你收埋姐,可能你仲堅,強中自有強中首
首者 橫眉冷看干夫指,職業賭徒,少爺 ,彩虹,雪羔VICKY ,仲有好多藏龍臥虎

我呢D只係屎蟲:071:

引用:
原帖由 愛的彩虹 於 2007-3-25 10:43 PM 發表

呢d馬長期唔追好d...呢件衫我最有期望既係隻"魔術師"...跑左幾次都已經有少少覺得唔對路...上次跑第3都冇中到...:043:

上季仲記得有隻飛劍係咁放飛劍插到好多人瓜晒嘛...:071:
邊隻飛劍?

引用:
原帖由 愛的彩虹 於 2007-3-25 10:59 PM 發表

告仔那隻4班馬...當時一連好多場都熱到20幾蚊那隻衰野呢....結果而家冇埋...:071:
快講,邊隻?

引用:
原帖由 橫眉冷看干夫指 於 2007-3-25 11:02 PM 發表

:025: 我都係一個,機夲上佢要我就買:032:
爸爸,我又要唷:096:

引用:
原帖由 愛的彩虹 於 2007-3-25 11:07 PM 發表

大家咁話啦...黑色3月就快完啦...我今個月之前每次賽事只要有買就係負數...打比那日仲要係咁俾人打甩髀...:043:

今日好彩地早發圍變左可以平反敗局咋...唔係今個月...:043:
呢隻鋼膽,仲有得贏,同蓮華生輝有得揮 (1000)

引用:
原帖由 愛的彩虹 於 2007-3-25 11:08 PM 發表

退左役啦...隻馬叫"飛劍"...估唔到你地唔記得晒...:071:
係咪架:044: ,隻馬真係叫飛劍:044:

引用:
原帖由 hk1122 於 2007-3-25 11:09 PM 發表

我都好想知~~~ :023:
我今季先開始玩馬仔,....好多野晤識....多d睇往細佬:027:
唔識唔緊要,你識得上黎UWANTS已經係醒目仔:071:

(好似我有份咁,賣O麗廣告:096: )

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆